Kraljica Letizia dokazala, da so bele superge primerne za vse priložnosti: Z belimi hlačami in suknjičem Mango so čudovite

15. 5. 2024

Zaradi nesreče v gospodinjstvu se je kraljica zatekla k svojim zanesljivim belim supergam, ki jih je kombinirala z belimi spomladanskimi hlačami in suknjičem iz tvida znamke Mango. 

1 / 3
Profimedia

Kraljica Letizia nas je ob prihodu na koncert EmocionArte, ki ga je organizirala Fundacija princese iz Girone, presenetila s parom belih športnih copat. Kraljica Letizia je ob prihodu v Kraljevo gledališče vidno v bolečinah pojasnila, da se ji je zgodila domača nesreča, ko je trčila v mizo. "To je nesreča, vendar se bo zacelila. Do rentgenskega slikanja nisem vedela, kaj je narobe z mano," je pojasnila takoj po prihodu.

Še ena nevšečnost poleg metatarzalgije in Mortonovega nevroma, za katerima trpi v stopalih že leta in zaradi katerih smo jo med potovanjem na Nizozemsko videli večinoma sedeti. Običajno vidimo, kako se kraljica poleti zateka k nizkim petam in espadrilam s polno peto, zdaj pa se je morala na zdravniško priporočilo odločiti za udobne športne copate.