Victoria Beckham razkrila svojo največjo lepotno skrivnost: Do popolnega make-upa le z enim izdelkom

12. 5. 2024
To je skrivnost lepega videza Victorie Beckham. (foto: Profimedia)
Profimedia

Nekdanja članica skupine Spice Girls je posnela video o tem, kako v le nekaj korakih pride do svojega slavnega videza s črtalom Satin Kajal Liner, ki je seveda del nabora njene kozmetične linije.

 

Victoria Beckham je bila kot uspešna modna oblikovalka, nekdanja članica priljubljene glasbene skupine Spice Girls, ena najuspešnejših britanskih podjetnic, pa tudi žena upokojenega nogometaša Davida Beckhama, vedno v središču pozornosti, kar je še dodatno prispevalo k njeno prepoznavnost in vpliv na svetovni modni in lepotni sceni. Njena linija Victoria Beckham Beauty je hitro postala priljubljena med ljubitelji kozmetike po vsem svetu, saj združuje visoko kakovost izdelkov, inovativnost in estetski dizajn.

Ne spreglejte:

Victoria je ena tistih žensk, ki je v javnosti vedno brezhibno oblečena, pri ličenju pa je priljubljeni 'smokey eyes' z leti postal njen zaščitni znak. In kako s pomočjo samo enega izdelka doseči svež in hkrati prefinjen, a hkrati dramatičen videz, ki bo očaral vsakogar, je Victoria razkrila svojim sledilcem na Instagramu. Eno svojih največjih lepotnih skrivnosti je razkrila v videu, v katerem je med drugim z oboževalci delila korake pred popolnim make-upom, s katerim bodo vaše oči izstopale, razkrila pa je tudi, da to doseže le z eno lepotilnega izdelka, ki je seveda v ponudbi njene lepotne znamke in kot pravi, se vsakih 30 sekund proda eno 'magično' črtalo za oči.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

"Tako dosežem svoj značilni 'smokey eyes' z uporabo samo črtala Satin Kajal Liner v enem odtenku - Cocoa. Njegova formula je vsestranska, z njim lahko obrobite veke za definicijo, je dovolj igriv, da ga nanesete s čopičem za učinek senčila in Prav tako vem, da je poleg tega tudi cena očesne linije, ko želim doseči bolj dramatičen videz," se glasi opis videa.

Da bi dosegli videz nekdanje Spajsice, smo njene korake iz videa strnili v le nekaj bistvenih točk:

  • Prepričajte se, da imate pravi šilček za vaš svinčnik
  • Ko svinčnik ošilite, z njim narišite 'zelo tanko črto' čez zgornjo linijo trepalnic na obeh očeh
  • Nato naredite veliko drobnih pik pod spodnjo linijo trepalnic
  • Nanesite malo izdelka na roko in s čopičem za senčila s svinčnikom dodajte definicijo v samem loku nad veko.
  • Nazadnje dokončajte urejanje tako, da z gobico, ki je na svinčniku, dodate preostali izdelek, ki vam je ostal na roki, in zelo rahlo potapkajte pod očesom. 

"Torej lahko resnično naredite takšno ličenje s samo enim izdelkom," je dejala Victoria Beckham. Da bi bil 'smokey eyes' bolj 'intenziven', oblikovalka svetuje, da svinčnik nanesete na notranji del spodnje linije trepalnic in pri tem narišete nekoliko debelejšo črto.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ideja za vikend izlet: To so lokacije čez mejo, na katere ste morda pozabili

Priporočamo tudi: Nevrologi pojasnjujejo: Zakaj bi morali vsi na leto vsaj za 10 dni na morje

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk