Nosijo naziv najsrečnejšega horoskopskega znamenja maja: Lunin mlaj enemu znamenju spreminja sanje v resničnost

13. 5. 2024
Nosijo naziv najsrečnejšega horoskopskega znamenja maja: Lunin mlaj enemu znamenju spreminja sanje v resničnost (foto: Profimedia)
Profimedia

Preverite, ali pripadate najsrečnejšemu znamenju zodiaka.

Ta mesec se je lunin mlaj v biku začel 7. maja. Po napovedih astrologov bo to eden najbolj veselih mesecev v letu in svetla točka astrologije. Po čustvenem očiščenju ob polni luni v škorpijonu v aprilu je čas, da z upanjem pogledamo v prihodnost. Ta lunin mlaj je čaroben, ker daje vsakemu znaku zodiaka priložnost, da sprejme njeno energijo.

Vendar eno horoskopsko znamenje izstopa in je pripravljeno spremeniti svoje sanje v resničnost. Ker sta Venera in Jupiter poravnana v svojo korist, ima ta lunin mlaj moč oblikovati njuno prihodnost in utreti pot dolgoročnemu uspehu.

Zodiakalno znamenje, na katerega majski lunin mlaj najbolj vpliva: Bik

Bik, lunin mlaj tega meseca velja za vas. Jupiter, planet sreče in širitve, je v preteklem letu vplival na vašo samopodobo in samozavest, vi pa ste krmarili skozi vzpone in padce, ko ste bili v središču pozornosti. Doseganje uspeha je povezano s precejšnjim deležem izzivov. Vendar ste spoznali pomen prilagodljivosti in zdaj boste v njej uživali.

Ta mesec je lunin mlaj v biku vaša karta za zaključek starih poglavij in sprejemanje novih ambicij. Z Jupitrom in Venero v mešanici – Jupiter simbolizira širitev in srečo, Venera pa privablja veselje in ustvarjalnost – ta lunarni dogodek vas vabi, da svojo čustveno resnico uskladite z želeno realnostjo.

Namesto neskončnega načrtovanja ali čakanja, da se zvezde popolnoma poravnajo, vas ta lunin mlaj spodbuja, da naredite tisti ključni prvi korak. Zaupajte svojim instinktom in sledite svojemu instinktu; ne potrebuješ vseh odgovorov takoj. Če sprejmete to energijo, boste odprli vrata možnostim in v svoje življenje vnesli pozitivnost in izpolnjenost.

Lunin mlaj v biku ta mesec ni samo osebna rast; je tudi svetilnik za vaše odnose. V kombinaciji s planetom ljubezni Venero in ekspanzivnim Jupitrom vas ta lunarni dogodek spodbuja, da izrazite svoje srčne želje in naredite drzne korake v ljubezenskem življenju. Ne glede na to, ali ste samski in pripravljeni na druženje ali želite poglobiti odnos s partnerjem, je zdaj pravi čas, da ukrepate.

Sprejmite umirjeno in razkošno energijo bika tako, da načrtujete poseben večer ali preprosto uživate v kakovostnem skupnem času. Ne oklevajte in zapravite nekaj denarja za nepozabno izkušnjo – zaslužite si jo.

Končno lunin mlaj v biku predstavlja zlato priložnost, da privabite obilje v svoje finance. Ta kozmični dogodek je odlična izhodiščna ploščad za nove poti širitve in blaginje. Ne glede na to, ali ste pričakovali napredovanje v službi ali razmišljali o novih poklicih, je zdaj pravi čas, da ukrepate.

Z Jupitrom in Venero, ki krepita vašo samozavest in samozavest, boste bolje opremljeni, da izrazite svoje dosežke in drugim pokažete svojo vrednost. Zato izkoristite trenutek in odločno sledite svojim ciljem. In ne pozabite, tudi če stvari ne gredo točno tako, kot ste načrtovali, verjemite, da lahko vodijo do še večjega uspeha v prihodnosti. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Cvetlice za pomlad? Brigitte Macron prisega na suknjič v veliko bolj francoskem slogu, ki se popolno poda na kavbojke

Priporočamo tudi: Katie Holmes in Suri Cruise: Ko mati obuje enake natikače kot njena hči

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk