Kim Kardashian, Nicole Kidman in Dua Lipa so se sprehodile po modni pisti Balenciaga Couture: Hladni, a čutni videzi zvezdnic nas niso pustili ravnodušne

Demna Gvasalia je v Parizu predstavil svojo drugo modno kolekcijo za modno hišo Balenciaga in ne le, da je veliko zvezdnikov sedelo v prvih vrstah, nekateri med njimi so se celo sprehodili po modni stezi. V najnovejši modni kolekciji so se sprehodile zvezdnice kot so Kim Kardashian, Nicole Kidman, Dua Lipa, Christine Quinn iz serije Selling Sunset, Bella Hadid in Naomi Campbell. Skupina je bila eklektična, malce nepričakovana, neverjetno glamurozna in kot vedno povsem skladna z modnimi slogi modne hiše Balenciaga. Vse čutne, električne videze si oglejte v fotogaleriji!

Slika 1/18

Videz Kim Kardashian v čudoviti črni obleki nas je znova osupnil, v fotogaleriji pa si oglejte še ostale modne videze, ki so krasili modno revijo Balenciaga.

Profimedia

Ob zvokih ljubezenske pesmi, ki jo je uglasbila umetna inteligenca, se je vrsta humanoidov visoke mode, oblečenih v črn neopren, katerih obrazi so bili enotno izbrisani z visokotehnološkimi odsevnimi ščiti, sprehodila po salonu visoke mode Balenciaga na odprtju njene 51. revije. Videti je bilo kot invazija zloveščega rodu, ki je korakal v svojih "vesoljskih škornjih" z bodicami in izrezljanimi škornji, pripravljen prevzeti Zemljo, ko se bo človeštvo izničilo. Še enkrat dobrodošli v distopični vznemirljivosti Demnovega modnega multiverzuma. Z modne revije pa so nas pozdravile tudi slavne zvezdnice, ki so celotno modno revijo obogatile. 

Medtem ko so obiskovalci modne revije, med njimi Kris Jenner, Offset, North West, Alexa Demie in Tracee Ellis Ross, občudovali modne kreacije, so se po zgodovinskih salonih Balenciaga v najnovejši modni kolekciji hiše sprehodile zvezdnice kot so Kim Kardashian, Nicole Kidman, Dua Lipa, Christine Quinn iz serije Selling Sunset, Bella Hadid in Naomi Campbell.

Ni prvič, da je Demna Gvasakia za svoje revije potopil prst v svet slavnih. Že kolekcijo pomlad 2022 je obarval precej zvezdniško, na revijo je namreč povabil raperja Offset in igralko Isabelle Huppert in tako popestril rdečo preprogo prestižne modne steze. (To je bila tudi ista revija, na kateri je Demna predvajal svojo lastno različico vseameriške epizode Simpsonovih, v kateri je njegov ubijalski videz pristal v Springfieldu, gospodinja Marge pa se je celo prelevila v lepotico Balenciaga plesa). 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Kult slavnih pa sega tudi onkraj Balenciagove steze. V kampanjah so nastopali Justin Bieber, Cardi B in Kim Kardashian. Balenciagin pristop k izkoriščanju zvezdniške moči se razlikuje od bolj tradicionalnih metod drugih modnih hiš, ki za svoje ambasadorje uporabljajo znane obraze. Namesto tega je Demnov učinek bolj meta; gre za komentar samega kulta slavnih. Zvezdniki ne ustvarjajo Balenciage, temveč ravno nasprotno - znamka oblikuje zvezdnike v svoje vesolje. Bieber je lahko oblečen v Balenciagina umetniška, a neopisljiva vsakdanja oblačila, Kardashianova pa lahko na Met Gala pride v črni obleki po meri od glave do pet, ki prekrije njeno takoj prepoznavno telo, kar enega najbolj prepoznavnih obrazov na svetu spremeni v tabula rasa, oblečeno v Balenciago. 

Modna hiša Balenciaga je z obleko vseh teh zvezdnikov na svoji reviji še enkrat dokazala, da je resnično tista, ki odloča o tem, kaj se bo zgodilo. Vidimo, da Demna napenja svoje mišice tako na področju oblikovanja kot tudi na področju množice zvezdnikov.

Kdo drug lahko v svoji reviji prikaže briljantno bizarno kombinacijo najbolj drzno kombinacijo, z oskarjem nagrajene igralke, kot je Kidmanova, in manekenske kraljevine, kot je Campbellova, hkrati pa ohrani občutek lahkotne lahkotnosti? Zdi se, da je vključitev v klub Balenciaga ultimativni pokazatelj kul-a v današnji modni dobi, ne glede na to, ali ste zvezdnik ali ne - in to je neprecenljivo. Vse ostale ikonične modne videze pa si oglejte v fotogaleriji!  

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 čarobnih živil za razstrupljanje: Izkoristite vikend za obnovitev telesa

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez obudila kontroverzen trend ličenja iz 90-ih, ki je danes videti bolje kot kdajkoli prej

Najbolj brano