Pozabite na romantične bluze, Nicole Kidman izbrala precej bolj drzen in eleganten model

Nicole Kidman znova tvegala in navdušila!

Pozabite na romantične bluze, Nicole Kidman izbrala precej bolj drzen in eleganten model - Foto: Profimedia

Igralka, polna presenečenj. Navajena rdečih preprog ali izjemno elegantnih fotografiranj, je Nicole Kidman zdaj poskrbela za senzacijo z bolj običajnimi, a še vedno seksi fotografijami. 

Priložnostni videz za Nicole Kidman

Igralka je na svojem Instagram profillu delila več fotografij z zadnjega fotografiranja za blagovno znamko Omega. Na teh fotografijah odkrivamo Nicole Kidman, sijočo, v priložnostnem videzu. Zvezda se je pojavila s širokimi črnimi hlačami klasičnega kroja in belimi športnimi copati. Za seksi pridih pa poskrbi prosojna črna bluza, ki razkriva njeno postavo. Ti črno-beli posnetki v vsej svoji preprostosti igralko in njeno lepoto postavijo v ospredje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Pred nekaj dnevi se je o Nicole Kidman precej govorilo na internetu. Razlog? Med fotografiranjem je delila videoposnetek svojih dolgih nog. Videoposnetek je bil v nekaj urah prikazan več kot 130.000-krat. Eno je gotovo: kadar Nicole Kidman ne povzroča razburjenja na rdeči preprogi na gala dogodku, to počne na naslovnici revije ali preprosto na družabnih omrežjih. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Penelope Cruz osupljiva v črni obleki z bleščicami in najbolj laskavim izrezom

Priporočamo tudi: Princa Harryja na platinastem jubileju užalil član kraljeve družine: “Na številnih jubilejnih dogodkih se z njima ni želel pogovarjati nihče”

Najbolj brano