Kim Cattrall nosila trenč plašč naših sanj: Na to barvo zagotovo še niste pomislili

Igralka Kim Cattrall nam je za najnovejšo kampanjo Farfetch pokazala svoj izpopolnjen slog.

Kim Cattrall nosila trenč plašč naših sanj: Na to barvo zagotovo še niste pomislili - Foto: Profimedia

Igralka, ki je v seriji And Just Like That... nismo imeli priložnosti videti, še naprej igra daleč od prizorišč in soigralcev iz serije, ki ji je prinesla uspeh. Na Instagramu razkriva svoj izostren okus za modo in rezultat je nezamenljiv.

Kim Cattrall nam ponuja lekcijo o slogu

Odnos in slog! To nam pokaže ženska, ki je toliko let igrala Samantho Jones. Če se zdi, da je zaprla poglavje Seksa v mestu, zdaj pozira in dokazuje svoj razred in šik. V zlatem plašču, oprijetih hlačah in supergah lepotica pokaže svoj izrazit pas in silhueto. Serija posnetkov, ki prikazujejo igralko brez kompleksa, nam je všeč.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Every Outfit on Sex & the City (@everyoutfitonsatc)

Kim Cattrall zdaj igra v nadaljevanki Kako sem spoznal vajino mamo, v kateri se zdi, da je v polnem razcvetu. Zato je verjetno ne bomo več videli v vlogi Samanthe, ki smo jo tako radi gledali, in igralka, ki se je menda sprla s Sarah Jessico Parker, je dejala: "Zame gre za sprejemanje odločitev. In to je fantastično."

Nekaj je gotovo, videti je, da je v tem novem poglavju svojega življenja srečna, in mi smo zelo veseli zanjo. Ali torej posnemamo slog naše priljubljene Samanthe?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta nesluten razlog, zakaj ne bi smeli piti vode z limono, vas bo prepričal, da spremenite svoje zdrave navade

Priporočamo tudi: 5 praktičnih in učinkovitih nasvetov za hitrejšo rast las: Preizkusite jih še danes in pričakujte rezultate čim prej

Najbolj brano