Katie Holmes športno-elegantna v najbolj trendnem kroju dolgih hlač te sezone in beli srajci

Krhka eleganca bele srajce v vsakdanjem življenju. Poglejte, kako Katie Holmes nosi ta večni modni kos.

Katie Holmes športno-elegantna v najbolj trendnem kroju dolgih hlač te sezone in beli srajci - Foto: Profimedia

Eno oblačilo (brezčasno), neskončno načinov nošenja. Bela srajca ostaja temelj in steber modnih trendov poletja 2021 in nas uči, da za obveznim kosom obstaja nešteto možnosti za prilagoditev vašega sloga. Ko govorimo o prilagajanju, o tem nekaj ve Katie Holmes, ki je obogatila naš navdih za ulični slog, ko je nosila klasično srajco na sodobnejši način.

Najosnovnejša stvar, ki jo morate imeti, je na vrhu seznama sezonskih nakupov: modni trendi poletja 2021 so se odločili, da brez nje preprosto ne moremo. Seveda gre zasluga njenemu pametnemu in večopravilnemu pristopu do svetovljanskega sloga: bela srajca lahko izraža neskončne osebnosti, se odkloni v številnih slogovnih variacijah in hkrati ostane pristna za dušo uporabnika.

Katie Holmes na preprosti fotografiji potrjuje, da je prava eleganca za poletje 2021 enostavnost. Belo srajco s širokim ovratnikom, z mehkim prileganjem in zavihanimi rokavi je Katie Holmes nosila zgoraj odpeto in jo spretno zataknila v šihke in široke opečnate hlače klasičnega kroja, ki so za zvezdnice vzljubile to poletje.

Zaupajte nam, ko vam povemo, da je bela srajca obvezen kos vsake garderobe, ki vas bo rešila v vsaki oblačilni situaciji, ko ne boste vedeli, kaj obleči.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Lahko ostanemo prijateljice z bivšim? Raziskuje naša novinarka

Priporočamo tudi: Poglejte, kako nositi svileno obleko in superge

Najbolj brano