Katie Holmes ima novo pričesko – najbolj priljubljen paž vseh časov

Obožujemo to dolžino las.

Katie Holmes ima novo pričesko – najbolj priljubljen paž vseh časov - Foto: Profimedia

Pred dvema letoma je Katie Holmes iz svoje hiše odšla v jopici in modrčku in navdušila modni svet. Igralka, ki je v rekordnem času postala modna ikona, privlači vse poglede na vsakem svojem izletu. Če njen videz komentiramo in kopiramo, njene lepotne izboljšave - bodimo iskreni - niso presežne. Od začetka kariere igralka niha med dolgimi rjavimi lasmi in hitrimi pričeskami, ki spominjajo na figo ali čop. Toda za to poletje si je Katie Holmes očitno želela spremembo.

Odločila se je za krajšo frizuro - vedno priljubljeni paž do ramen. Prečka po sredini, rahlo valoviti lasje ... Katie je čudovita!

Brezčasen raven paž

Če v modi mala črna obleka služi kot brezčasna osnova, je ravno paž nedvomno njena dvojnica v pričeski. Radi ga imamo zaradi občutka prenove in svobode, ki nam ga daje. Letos so se najbolj elegantna dekleta odločila, da ga sprejmejo s prečko po sredini. Pred kratkim se je za paž odločila tudi Paris Hilton.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Burrell (@adamburrell)

Pričeska, podobna tisti, ki jo je nosila Rosamund Pike, ki smo jo nedavno videli na zaključni slovesnosti filmskega festivala v Cannesu. S svojo novo pričesko Katie Holmes svoje ime doda na seznam elegantnih žensk z brezčasnimi pričeskami.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Se tudi vam zdi, da je stres prav nadležno nalezljiv? Poglejte, kako se z njim spoprijeti in si olajšati vsakdan

Pripoorčamo tudi: Ashley Graham čudovita v poletni obleki za vse postave

Najbolj brano