Kaj je v torbici Kate Middleton? Razkriti so štirje predmeti (+1), ki jih princesa vedno nosi s seboj

Zanimivo, celo način, kako Kate na uradnih dogodkih nosi torbico, ki jo vedno drži spredaj in z obema rokama, ima svoje ime.

Kaj je v torbici Kate Middleton? Razkriti so štirje predmeti (+1), ki jih princesa vedno nosi s seboj - Foto: Profimedia

Torbice za kraljevo družino niso le modna muha in zgolj estetska zadeva. Kraljica Elizabeta II. se na primer ni nikoli poslovila od svoje kultne torbice Launer (tudi na zadnji fotografiji na Balmoralu), ki jo je med drugim uporabljala tudi za tajno komunikacijo s svojim osebjem. Torbica na tleh je pomenila nezanimiv pogovor, položena na mizo pa je bila znak, da se bo zaključilo kosilo ali večerja. V njem po besedah kraljevih biografov ni smelo manjkati "majhnega ogledala, šminke, metolovih bonbonov, pisala in očal za branje" ter, da, celo Paddingtonovega sendviča s pomarančno marmelado. Tudi Kate Middleton, ki je vajena pošiljati šifrirana sporočila z videzom in nakitom, izbere primerno torbico glede na obleko, priložnost in sogovornika. V notranjosti so štirje predmeti (+1), brez katerih princesa ne more shajati.

Kaj je v torbici Kate Middleton?

Na to vprašanje odgovarja Marcia Moody v knjigi Kate: A Biography iz leta 2013. Po besedah pisatelja in kraljevega dopisnika revije OK! valižanska princesa v svoji torbici vedno nosi štiri stvari: ogledalo, paket matirnih robčkov (papirčki za brisanje so zelo lahki papirčki, ki vpijejo odvečni sebum, ne da bi uničili ličila), robček in balzam za ustnice.

Ko velikost torbe to dopušča, se ne odreče fotoaparatu. Moody je v knjigi, ki se nanaša na kraljevo turnejo Kate in Williama po Kanadi leta 2011, zapisala: "Ker je bila vedno navdušena fotografinja, je iz torbe vzela svoj fotoaparat Canon in naredila nekaj osebnih fotografij."

Zanimivo, način, kako Kate na uradnih dogodkih nosi torbico, ki jo vedno drži spredaj in z obema rokama, ima svoje ime: Cambridge Carry, dobesedno "način Cambridge" (kar bi glede na njen novi naziv moralo postati Wales Carry). Myka Meier, vodilna strokovnjakinja za bonton, je za britanski tabloid The Sun pojasnila, da nič ni prepuščeno naključju. "Ta drža je zelo uporabna, zlasti če ste nervozni," pravi ustanoviteljica šole Beaumont Etiquette. "Kate jo uporablja, kadar se mora pogovarjati z nekom, ki ga ne pozna, da bi imela roke zaposlene in ne bi preveč gestikulirala ali delala čudnih gibov ter da bi se izognila nezaželenim stiskom rok."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zara izdala svojo najbolj spektakularno prosojno dolgo obleko za zabave doslej, ki je decembra ne boste želeli sleči

Priporočamo tudi: S penino proti celulitu: Po mnenju znanosti je penina odlična, če se želite znebiti pomarančnega videza kože. Poglejte, kako!

Najbolj brano