Zara izdala svojo najbolj spektakularno prosojno dolgo obleko za zabave doslej, ki je decembra ne boste želeli sleči

Zdi se neverjetno pomisliti, da bo čez nekaj več kot mesec dni spet božič in da bomo potrebovali stajling za slovo od leta. Bi si upali novo leto dočakati v tej obleki?

Zara izdala svojo najbolj spektakularno prosojno dolgo obleko za zabave doslej, ki je decembra ne boste želeli sleči - Foto: Profimedia

Tekstilni velikan vedno zna presenetiti, Zara se vsak dan izboljšuje, tako da lahko v vsakem trenutko najdemo nekaj, kar si neizmerno želimo v svoji garderobi.

Vnaprej se prilagodi letnim časom, zabavam ali dogodkom, ki jih bomo imeli skozi vse leto, in je vedno prva, ki nas pripravi, da se zaljubimo v kose za vsak dan ali za najbolj posebne priložnosti.

Zdi se kot šala, saj je leto 2022 dva meseca pred koncem, še vedno se spominjamo, kako smo plavali v hladnem morju pod toplimi sončnimi žarki. In še bolj, kako smo pred letom uživali ob božični večerji. Nekateri smo praznike preživeli v pižamah, a letos so se stvari precej spremenile, saj nam je uspelo praktično končati pandemijo, ki nas je od leta 2020 pahnila v kaos.

Tvegajte in zasijte

Zato nimamo kaj več povedati pred valom sreče in praznovanja. Letošnje leto se končuje, vendar ga bomo zaključili v slogu, tvegali in praznovali. Zato smo menili, da je ena od možnih oblek, ki jih lahko kupite za takšno priložnost in seveda vedno oblečete nekaj pod njo, ta prosojna obleka iz Zare.

Zara, cena: 99, 95 evrov

Preprosta zasnova z dolgimi rokavi in dolžino, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Seveda ni za vsakogar, vendar želimo, da letošnje leto zaključite v slogu in oblečete nekaj, česar si ne bi nikoli predstavljali. Ta model je v trgovini naprodaj za 100 evrov in ima bleščice po vsem telesu. Zato je čas, da zasijete. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 modelov superg, ki bodo zaznamovali leto 2023: Ne glede na to, ali obožujete retro estetiko ali futurizem, boste našli nekaj zase

Priporočamo tudi: Ana Klašnja nosi športni modrček na drugačen način (nam je všeč)

Najbolj brano