Jennifer Garner nosila čudovito prehodno srajčno obleko. Želeli jo boste posnemati

Lahek kos, ki ga enostavno plastite v prehodnem obdobju.

Jennifer Garner nosila čudovito prehodno srajčno obleko. Želeli jo boste posnemati - Foto: Profimedia

To je lahko vaša zadnja priložnost, da oblečete hladne, svetle obleke, preden se poletje uradno konča. Zato pa potrebujete vsestransko obleko, ki vas bo skozi prehodno obdobje pospremila tudi v jesen. Za primer vzemite Jennifer Garner in njeno srajčno obleko. Lahkotna obleka je bila za igralko nekoliko nenavadna, saj običajno teži k svojim značilnim oblekam za prosti čas. Vendar se je na ta dan zdelo, da želi zamenjati svoje pajkice in športne superge za enostavno obleko z modnimi supergami.

Njena srajčna obleka so je končala pri gležnjih in se z vsakim njenim korakom razprla do kolen. Na tipičen način Jennifer Garner je videz dopolnila s svojim najljubšim parom superg Celine. Namesto da bi se ukvarjala s torbico, se je igralka odločil, da bo vse svoje stvari spravila v eno roko, medtem ko je z drugo roko držala telefon. Svetle navpične črte so razbile svetlo belo obleko.  Udoben stajling lahko nosite s katerimi koli čevlji in potrebuje manj kot sekundo, da ga oblečete.

Če želite obleko popestriti, lahko nosite pete in vpadljivo torbico. Med opravki po mestu so superge najboljša izbira. Če se sprašujete, kako ta kos dobro nositi jeseni, ga kombinirajte s svojim najljubšim parom gležnjarjev ali kovbojskimi škornji in si ogrnite prehodni plašč.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Fotostaranje: nevarnosti sevanja sonca, pospešeno staranje in resnica o seončenju

Priporočamo tudi: 8 najbolj nepričakovanih zvezdniških parov letošnjega leta

Najbolj brano