Jennifer Aniston je nosila Chanelove mikro bikinke in na internetu povzročila pravo senzacijo

Ne moremo se načuditi, kako neverjetno je videti!

Jennifer Aniston je nosila Chanelove mikro bikinke in na internetu povzročila pravo senzacijo - Foto: Instagram/@Jennifer Aniston

Jennifer Aniston je pravkar nosila Chanelov mikro bikini. To je stavek, za katerega si nismo mislili, da ga bom kdaj napisali, a je tako. In ta fotografija, kar ni presenetljivo, je oboževalce spravila ob rob pameti.

Allure je razkril svojo najnovejšo naslovnico, na kateri je Jennifer Aniston v najbolj mini bikiniju, kar smo jih kdaj videli. Do zdaj smo bili priča trendu mikrobikinija, ki so se mu pridružili vsi, od Dua Lipe do Kim Kardashian - zdaj pa se je gibanju pridružila tudi igralka iz serije Prijatelji.

"#JenniferAniston ni tukaj, da bi se razkrivala ali plesala okoli svoje resnice," piše revija na Instagramu. "Na svoji peti naslovnici Allure igralka iz serije Morning Show in ustanoviteljica LolaVie odpira družinske konflikte, razkriva svojo pot #IVF in pospravlja koščke osebne izgube. Toda na drugi strani je prišla močnejša in ničesar ne obžaluje - razen tega, da si želi, da bi bila prijaznejša do mlajše Jennifer."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

''Danes se počutim najbolje, kar sem, bolje kot kdaj koli v svojih 20-ih in 30-ih letih ali sredi 40-ih. Morala sem si nehati govoriti slabo. Nekega dne boš stara 65 let in si boš mislila, da sem bila pri 53 letih videti prekleto dobro. (Res je.)"

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Povečanje telesne teže, motnje spanja in vpliv na duševno stanje so posledice, če zvečer jeste po tej uri: To je optimalen čas za zadnji obrok

Priporočamo tudi: Tukaj je nova Elle! Modna in lepotna urednica se tokrat z mislijo na božič sprašuje, ali je življenje sestavljeno iz samega pričakovanja, čakanja na to in ono?

Najbolj brano