Iščete nove čevlje? Kendall Jenner to jesen oživlja ta izjemno eleganten trend čevljev

Kaj, če so to najboljši par čevljev, ki jih morate imeti v svoji garderobi to zimo? Če prisegate na mokasinke, jih boste zagotovo vzljubili. Poglejte, o čem govorimo, v fotogaleriji.

Iščete nove čevlje? Kendall Jenner to jesen oživlja ta izjemno eleganten trend čevljev - Foto: Profimedia

Elegantni čevlji z vezalkami so nazaj! Kendall Jenner vsakič, ko se pojavi na modni brvi ali na ulici, ustvarja in ruši modo. Najboljši dokaz za to je bil, ko se je na ulicah New Yorka pojavila v brezčasnem videzu, sestavljenem iz pletenega puloverja in brezhibno krojenih hlač. Na nogah ima klasično elegantne lakaste čevlje z vezalkami.

Čeprav smo mislili, da so se ti čevlji, izposojeni iz moške garderobe, umaknili bolj športnim slogom, se zdi, da so se vrnili na modno sceno, saj jih je posvojila peščica zvezdnikov. Martha Hunt, Caroline Daur, Caroline de Maigret ... Večina od njih ima raje modele v nevtralni barvni paleti, toda najbolj pogumni si upajo nositi kričeče pare.

Caroline Daur

Caroline de Maigret

Martha Hunt

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Sezonsko živilo, ki ga lahko jeste to jesen, da boste shujšali brez športa: Uravnava apetit, zaradi česar se počutite siti, in ščiti vaš srčno-žilni sistem

Priporočamo tudi: Najbolj vroč trend dolgih hlač ta hip smo kot najstnice naravnost oboževale

Najbolj brano