Poslovite se od kavbojk, vrača se ta kontroverzen trend dolgih hlač, ki smo ga nosile kot najstnice

Vojaške linije in deški šarm ustvarjajo neopustolovsko silhueto, ki je v skladu s trenutnim trendom hlač.

Poslovite se od kavbojk, vrača se ta kontroverzen trend dolgih hlač, ki smo ga nosile kot najstnice - Foto: Profimedia

Hailey Bieber je pred kratkim odšla na večerjo v Los Angeles oblečena v dva najbolj kul kosa, kar smo jih videli v zadnjem času, in en kontroverzni element, ki se nedvomno vrača v modo.

Njen dolg usnjen plašč znamke Acne Studios je vse prej kot dolgočasen: na zgornjem delu ima prišite velike, drzne, oranžne motive plamena in bo zagotovo povzročil porast iskanja kosov, ki jih krasijo plameni. Preskočila je navaden top in se odločila za kul usnjeni korzet znamke Miaou, skupaj z globokim izrezom in sprednjim zapiranjem na zaponke.

Toda pravi izstopajoči kos njenega videza je bil par velikih, širokih kargo kavbojk, ki dokazujejo, da se je trend 2000-ih vrnil za vedno. Kargo hlače so se počasi vračale, saj so jih njeni kolegi supermodeli, kot je EmRata, popolnoma zavzeli. Moramo pa reči, da je Bieberjeva različica hlač, ki prihaja od znamke Maryam Nassir Zadeh - morda najboljši način za olajšanje tega polarizirajočega trenda.

S kargo kavbojkami še vedno dobite videz in občutek pravega denima, pomešanega s praktičnostjo, ki jo ponujajo kargo hlače (tudi veliko žepov za shranjevanje vseh stvari, ki jih potrebujete).

Od vrst britanske vojske v poznih tridesetih letih prejšnjega stoletja do današnjih modnih pist so kargo hlače dobro in resnično osvojile modo. Na stičišču med vojaško estetiko in vplivi uličnega oblačila tudi v letu 2022 ohranjajo svoja dva značilna žepa v in se predstavljajo včasih v ohlapnih krojih, včasih bližje telesu. Na strani uličnega stila povečajo svoj modni količnik s prevelikim učinkom kot na Pernille Teisbaek ali se nosijo bolj oprijeto. Bolj ženstveno v brezmadežni različici kot na Zendayi ali bolj moško, kot jih nosi Bella Hadid.

Spodaj si oglejte, kako nositi kargo hlače leta 2022

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 trendnih svetlih odtenkov las za leto 2022: Zaradi teh blond barv si boste želeli dramatično spremeniti svoj videz

Priporočamo tudi: To Zarino jopico ta hip obožujejo vsa modna dekleta. Želeli jo boste imeti!

Najbolj brano