Najbolj vroč trend dolgih hlač ta hip smo kot najstnice naravnost oboževale

Vojaške linije in deški šarm ustvarjajo neopustolovsko silhueto, ki je v skladu s trenutnim trendom hlač.

Najbolj vroč trend dolgih hlač ta hip smo kot najstnice naravnost oboževale - Foto: Profimedia

Hailey Bieber je pred kratkim odšla na večerjo v Los Angeles oblečena v dva najbolj kul kosa, kar smo jih videli v zadnjem času, in en kontroverzni element, ki se nedvomno vrača v modo.

Njen dolg usnjen plašč znamke Acne Studios je vse prej kot dolgočasen: na zgornjem delu ima prišite velike, drzne, oranžne motive plamena in bo zagotovo povzročil porast iskanja kosov, ki jih krasijo plameni. Preskočila je navaden top in se odločila za kul usnjeni korzet znamke Miaou, skupaj z globokim izrezom in sprednjim zapiranjem na zaponke.

Toda pravi izstopajoči kos njenega videza je bil par velikih, širokih cargo kavbojk, ki dokazujejo, da se je trend 2000-ih vrnil za vedno. cargo hlače so se počasi vračale, saj so jih njeni kolegi supermodeli, kot je EmRata, popolnoma zavzeli. Moramo pa reči, da je različica hlač Hailey Bieber, ki prihaja od znamke Maryam Nassir Zadeh - morda najboljši način za olajšanje tega polarizirajočega trenda.

S cargo kavbojkami še vedno dobite videz in občutek pravega denima, pomešanega s praktičnostjo, ki jo ponujajo kargo hlače (tudi veliko žepov za shranjevanje vseh stvari, ki jih potrebujete).

Od vrst britanske vojske v poznih tridesetih letih prejšnjega stoletja do današnjih modnih pist so cargo hlače dobro in resnično osvojile modo. Na stičišču med vojaško estetiko in vplivi uličnega oblačila tudi v letu 2022 ohranjajo svoja dva značilna žepa v in se predstavljajo včasih v ohlapnih krojih, včasih bližje telesu. Na strani uličnega stila povečajo svoj modni količnik s prevelikim učinkom kot na Pernille Teisbaek ali se nosijo bolj oprijeto. Bolj ženstveno v brezmadežni različici kot na Zendayi ali bolj moško, kot jih nosi Bella Hadid.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Spodaj si oglejte, kako nositi kargo hlače leta 2022

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Največji zamerljivci med astrološkimi znamenji: 5 znamenj, ki radi gojijo zamere in in ne odpustijo zlahka, če jih prizadanete

Priporočamo tudi: Nepričakovana lepotna preobrazba valižanske princese: Kate Middleton je zamenjala svoj prepoznavni videz las za nekaj bolj milenijskega

Najbolj brano