Elegantna poroka s podpisom oblikovalca: Zvezdniki blesteli na poroki v družbi maldoporočencev Simona Jacquemusa in Marca Maestrija

Sloviti oblikovalec Simon Porte Jacquemus in Marco Maestri sta si na najbolj elegantnem obredu, ki slavi ljubezen, izmenjala poročne zaobljube pred družino in prijatelji na jugu Francije.

Elegantna poroka s podpisom oblikovalca: Zvezdniki blesteli na poroki v družbi maldoporočencev Simona Jacquemusa in Marca Maestrija - Foto: Profimedia

Najnovejša kolekcija modnega priljubljenega oblikovalca Simona Porteja Jacquemusa, predstavljena v rudniku soli na jugu Francije, je očitno navdihnila načrtovanje lastne poroke. Jacquemus in Marco Maestri sta svojo dolgoletno zvezo legalizirala s poroko na jugu Francije, od koder prihaja oblikovalec, regiji, ki se ji v svojih kreacijah in modnih revijah pogosto pokloni.

Ljubezen je bila v zraku v soboto v Charlevalu v Provansi, kjer se je krog družine in tesnih prijateljev Jacquemusa in Maestri zbral na praznovanju njune poroke. Jacquemusa, ki je nosil klasično temno obleko, je na obredu spremljala babica Liline, Maestrija v svetli opravi pa mama Catherine.

Ne spreglejte: 

Lani junija je oblikovalec Simon Porte Jacquemus s serijo fotografij na Instagramu, na katerih je bil viden poročni prstan in preprosto sporočilo, napovedal zaroko z Marcom Maestrijem, ki je njegov partner od leta 2018: "Rekel sem da!" Ta konec tedna, malo več kot leto dni po zaroki, se je par končno poročil (oblikovalec, ki prihaja iz Salon-de-Provence in v svojem delu pogosto slavi svojo rodno regijo, je za to posebno priložnost seveda izbral jug Francije).

Jacquemus se je po gramoznih ulicah sprehajal z roko v roki s svojo babico Liline, Maestri pa se je s svojo mamo Catherine pripeljal v kremnem kabrioletu MG iz 50. let prejšnjega stoletja.

Intimna slovesnost je potekala v vasi Charleval v regiji Bouches-du-Rhône, po uradnem delu v lokalni mestni hiši se je slavje nadaljevalo na gradu Château de Bonneval.

Romantičnega dogodka so se udeležile tudi znane modne navdušenke, med njimi Dua Lipa, Jeanne Damas, Tina Kunakey in Amina Muaddi, ki so tako kot mladoporočenca nosile kreacije s podpisom Jacquemusa, zaradi katerih je praznovanje spominjalo na modno brv.

Čeprav je vsekakor netradicionalno, da vsi gostje na poroki nosijo belo, opuščamo arhaične in tradicionalne predstave o tem, kakšne bi poroke morale biti, in z vsem srcem sprejemamo pare, ki počnejo točno to, kar želijo, da bi bilo njihovo praznovanje ljubezni osebno in posebno. Dua Lipa je na mestnih ulicah vzbujala pozornost v beli prosojni obleki, okrašeni z rožicami iz najnovejše kolekcije in statement uhani. Bela barva na porokah je zagotovo nenavadna izbira, a vsa modna pravila padejo v vodo, ko gre za poroko znanega obraza v modnem svetu, ki je pripravljen "prikrojiti" nekaj novih pravil. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Meghan Markle znova spregovorila o konfliktu s kraljevo družino: "Zgražali so se, da sem ambiciozna ženska"

Priporočamo tudi: Katie Holmes otvorila sezono najbolj priljubljenih jesenskih čevljev

Najbolj brano