Katie Holmes otvorila sezono najbolj priljubljenih jesenskih čevljev

Priložnostni čevlji, ki jih Katie Holmes nosi vedno znova.

Katie Holmes otvorila sezono najbolj priljubljenih jesenskih čevljev - Foto: Profimedia

Od vseh zvezdnic je Katie Holmes tista, pri kateri lahko poiščete enostavne ideje za oblačenje. Bodite pozorni na njene brezskrbno uglajene videze in videli boste, da je zanesljiv vir modnega navdiha za ležerno in kul modo. Če se sprašujete, kako ji vedno znova uspe izstopati kot sartorični uspeh, je vse skupaj posledica nekaj stvari: prvič, prijetnega pristopa k oblačenju, pri katerem ji je najpomembnejše udobje, in drugič, zaželen kolekcija osnovnih elementov garderobe.

Preberite tudi: Katie Holmes je našla popolno modno kombinacijo za hladne poletne večere ali zgodnjo jesen

Pozabite na kavbojke, klasično belo srajco to poletje nosimo samo tako. Napoveduje Katie Holmes

Verjetno dobro poznate njeno ljubezen do udobnih puloverjev Khaite in obutve Birkenstocks, vendar obstaja še ena preizkušena in resnična stalnica, ki vedno povezuje njene sproščene videze: mokasini. Še posebej rada pa nosi mokasine znamke Gucci, ki jih ima tako v črni kot beli barvi.

To je pravzaprav prvi čevelj te znamke, ki ga je v zgodnjih petdesetih letih prejšnjega stoletja ustvaril Aldo Gucci, sin Guccia Guccija. Gre za elegantno, brezčasno obliko, ki jo dopolnjuje značilna konjska konica. Iz prvotne zasnove se je razvila posodobljena elegantna silhueta Jordaan, katere ime je navdihnila umetniška soseska v Amsterdamu.

Katie Holmes je takšna oboževalka čevljev, da jih ima, kolikor lahko izvemo, v dveh stilih in barvah: strukturiran Gucci Jordaan v črni barvi in hibridni loafer, ki se lahko spremeni v natikače, v beli barvi.

To je vrsta čevlja, ki ga je mogoče kombinirati s skoraj vsako garderobo. Se vračate v pisarno? Ti čevlji so uglajena in prijazna izbira za pot v službo, ki jo lahko dodate svoji garderobi za delovno obleko. Ste na poti po opravkih ob koncu tedna? S tem parom vsak priložnostni trenutek takoj spremenite v elegantno izjavo. Igralka je svoje mokasine Gucci Jordaan nosila z vsem, od odrezanih kratkih hlač iz džinsa do karirastih hlač.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 10 okusnih smoothijev za hujšanje: Privoščite si krepčilen zeleni smoothie, ki bo negoval vaše telo, tako od zunaj kot od znotraj

Priporočamo tudi: Pozabite vse, kar veste o manikiri, v modo se ponovno vračajo kratki nohti! Poglejte, kako jih nosimo letos

Najbolj brano