Ekskluzivni video: Monica Cruz v perilu Agent Provocateur

Pod žaromete je stopila nova agentka. Ime? Monica Cruz. Vloga? Lepotica, ki se skriva za masko viktorijanske uglajenosti, svojo zapeljivo stran pa skriva za plastmi čipke. Zločin? V viktorijanskem Londonu skrivaj zapelje zadržanega fotografa.

Pazljivo in nežno z občutljivimi izdelki.

Magična kamera, ki razgalja
Film, ki ga je za kultno znamko spodnjega perila posnel kultni režiser Tim Pope (sodeloval je z Davidom Bowiejem, The Cure in z Iggyjem Popom), se odvija v temačnem viktorijanskem Londonu, kjer Cruzova v vlogi enigmatične ženske preko magične kamere zapelje zadržanega fotografa.

Film Wilhelmina: Show Your True Self (Pokaži svoj pravi jaz), ki je bil posnet v nekdanjem zaporu v vzhodnem Londonu, je glamurozen in skrivnosten, hkrati pa živahen in prepoznavno humoren.

Agent Provocateurjeva ženska? Eterična zapeljivka, ki se zna iz srca nasmejati in se dobro zaveda svojih adutov.

"Zelo seksi ženska"
35-letna Monica, mlajša sestra filmske zvezdnice Penelope Cruz, je v zapeljivi vlogi ambasadorke AP-ja pridružila imenom, kot so Kate Moss, Rosie Huntington-Whiteley in Helena Christensen.

Izbrala jo je Sarah Shotton, kreativna direktorica znamke, ki je o Monici povedala: "Je poklicna plesalka, zelo seksi ženska. Nisem še videla ženske, ki bi se znala tako gibati."

Vabljeni v svet britanskega humorja in igrivosti - filmček si v Sloveniji ekskluzivno oglejte tukaj in zdaj!

Monica Cruz v perilu Agent Provocateur

Najbolj brano