Črn plašč Jennifer Lopez je popoln plašč za letošnjo jesen

J.Lo nas je prepričala z drznim, čutnim usnjenim plaščem in ustreznim videzom.

Črn plašč Jennifer Lopez je popoln plašč za letošnjo jesen - Foto: Profimedia

Stil Jennifer Lopez je med najbolj raznolikimi v celotnem zvezdniškem sistemu. Pevka lahko preide iz logomanije v eleganco z enako hitrostjo kot njeni čarobni plesni gibi. Njene podobe ne moremo opredeliti z eno samo besedo, vendar smo več kot prepričani, da je JLo prava postavljavka trendov. Zato smo bili navdušeni, ko smo jo na Instagramu opazili v črnem usnjenem plašču. Jennifer Lopez je dokončno opustila dolge, plapolajoče obleke poletja 2022 in se posvetila jesenskim oblačilom, po katerih se končno želimo zgledovati. 

Pevka in igralka se je fotografirala za ameriško blagovno znamko Coach v bleščečem, čutnem črnem maksi plašču, ki je dokončno postavil na stranski tir klasični trenč plašč v slogu Audrey Hepburn. Jennifer Lopez je videti bolj samozavestna in drzna kot kdaj koli prej, odeta v bleščeče črno usnje. Plašč je zagotovo značilen za to sliko, ki jo je posnel mladi fotograf Tyler Mitchell, ki mu je v enem samem kadru uspelo zajeti vso intenzivnost pogleda JLo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coach (@coach)

Kako nositi usnjeni plašč Jennifer Lopez?

Plašč je brezčasna klasika, ki nam v svoji najbolj drzni in grobi različici v črnem usnju kaže, kako se lahko kultno oblačilo skozi čas še naprej spreminja. Plašč je spet zvezda jesenskih oblačil za sezono jesen in zima 2022/2023, Jennifer Lopez pa nas je s svojim stilom navdihnila, da si zamislimo oblačila, ki jih bomo nosili v prihajajoči sezoni. Popzvezdnica je plašč kombinirala s črno majico z grafičnim potiskom. Komplet je dopolnjevala nova torba Bandit, pravokotna torba za na ramo v živo rdečem odtenku z zlato zaponko v obliki črke "C". Obujte še sandale s peto in zlato zaponko, ki jih lahko takoj, ko se temperature začnejo zniževati, zamenjate s škornji s peto, da boste videti elegantno in drzno. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Strokovnjak za govorico telesa razčlenjuje leden pogled valižanske princese na Meghan v delčku sekunde med srečanjem Fab Four na gradu Windsor

Priporočamo tudi: Z dieto s kislim mlekom izgubite 6 kilogramov v 10 dneh: Primer dietnega jedilnika brez prepovedanih živil

Najbolj brano