Cindy Crawford je Zarino satenasto obleko kombinirala s pletenim puloverjem in videti je izjemno

2. oktobra je Zara predstavila novo sodelovanje: Kaia Gerber x Zara. In kdo drug bi lahko bolje podprl ta novi projekt kot njena mama, Cindy Crawford.

Cindy Crawford je Zarino satenasto obleko kombinirala s pletenim puloverjem in videti je izjemno - Foto: Profimedia

Zara sodeluje s številnimi prestižnimi partnerji, od Kassl Editions do Emanuelle Alt in Narciso Rodriguez. Najnovejši? Kaia Gerber x Zara. V tej kolekciji najdemo kar 30 kosov, ki po mnenju mlade ženske predstavljajo nove bistvene elemente naše garderobe. Med srajcami, kavbojkami, prevelikimi oblekami in oblekami z naramnicami se najde nekaj za vsakogar. In če obstaja ženska, ki ji je ta kolekcija res všeč in jo nosi kot prava ponosna mama, je to Cindy Crawford.

Cindy Crawford predlagala popolno kombinacjo za večerne zabave v prazničnem decembru

Čeprav se je mladenka že uveljavila v svetu mode, jo njena mama Cindy Crawford vedno podpira. Nekdanja manekenka in igralka je na Instagramu objavila videoposnetek, v katerem je nosila oblačila Kaia Gerber x Zara. Kot femme fatale, ki se je nič ne more dotakniti, je nosila dolgo bež satenasto obleko z razporkom, skozi katerega je razkrila svoje neskončne noge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Za tiste, ki so dvomili, da bi jeseni nosili slip obleko, pa je Cindy Crawford pripravila pravo stilsko lekcijo. Svojo obleko je dopolnila z belim mrežastim topom in pulijem. Ta že tako čutni videz je dopolnila z zadimljenim ličenjem in voluminozno pričesko. Ker je bila igralka v hotelu, na teh posnetkih ni nosila čevljev, vendar bi lahko to obleko za udobje prav tako dobro nosila s sandali ali gležnjarji. Da bi še enkrat dokazala svoj ponos, pod videoposnetkom doda: "Ne zgodi se pogosto, da nosiš oblačila svoje hčerke ... hvala @kaiagerber, ker si z mano delila svojo sodelovanje @zara!", kar je ganljivo in vzvišeno.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Aniston z oživitvijo ene od svojih ikoničnih pričesk iz 90. let zlomila internet: Zvezdnica še nikoli ni imela tako dolgih las (in videti je odlično)

Priporočamo tudi: Horoskop: Kaj vas čaka do konca leta 2022? Strelcem se obeta napredek v karieri, eno znamenje pa čaka veliko finančno presenečenje

Najbolj brano