Če vam mokasini niso všeč, je Kendall Jenner našla popolno alternativo prehodnim čevljem

Kendall Jenner je pripravljena na jesen v elegantnih natikačih.

Slika 1/1

Profimedia

Po poletju, ki ga je Kendall Jenner preživela v bikinkah, bejzbolskih kapah in lahkih oblekicah, se je posvetila jesenski modi. Se sprašujete, kako se pripravlja na prihajajočo sezono? S pametno obutvijo blagovnih znamk The Row in Khaite.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kendall nicole jenner (@recentskendall)

Supermodel se je prepričala o minimalističnem slogu obeh blagovnih znamk in zdaj je investirala v Khaitove čevlje Downing z zaponko, ki jih je pred kratkim nosila s kavbojkami, oprijeto majico, sončnimi očali in elegantno torbico na rami, vse v črni barvi. Oblinasta oblika čevlja je odraz enega najbolj priljubljenih stilov, ki so se pojavili na modnih brveh za pomlad/poletje 2022. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kennyjenners_)

Kot vsako mlado It-girl je tudi Kendall Jenner oboževalka zanesljivih Birkenstockovih natikačev Arizona, ležerne klasike, ki jo je v zadnjih mesecih večkrat nosila. Ker pa se bliža nova sezona, je svojo polico s čevlji še dodatno polepšala z mokasinkami The Row, ki jih je pred prihajajočo jesensko sezono že nosila. Lakirani čevlji so bili prejšnji teden na sprehodu odličen dodatek k svilnatemu zavitemu krilu in kratkemu topu. 

Khaite, cena: 614 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Katie Holmes otvorila sezono najbolj priljubljenih jesenskih čevljev

Priporočamo tudi: Sin Harryja in Meghan Markle v smrtni nevarnosti: "Ko so nama povedali novico, so vsi jokali"

Najbolj brano