Sin Harryja in Meghan Markle v smrtni nevarnosti: "Ko so nama povedali novico, so vsi jokali"

Meghan Markle je v čustvenem intervjuju razkrila zgodbo, ob kateri bodo pretreseni vsi starši.

Sin Harryja in Meghan Markle v smrtni nevarnosti: "Ko so nama povedali novico, so vsi jokali" - Foto: Profimedia

Meghan Markle je prejšnji teden končno izdala prvo epizodo svojega novega podkasta ARCHETYPES, v katerem je gostila Sereno Williams

V njenem novem podkastu se Meghan posveča 'nalepkam', ki jih družba pripiše ambicioznim ženskam ter temu, kako jih svet sprejema in nanje gleda.

Gre za zelo oseben intervju v katerem je Meghan razkrila marsikatero skrivnost iz zakulisja, med njimi tudi ozadje njune prve družinske turneje v Južno Afriko.

Kot je povedala svoji sogovornici, sta se s Harryjem, ko je bil mali Archie star 4 mesece, odpravila na prvo kraljevo turnejo v Južno Afriko, kjer sta tik po pristanku letala morala že na prvi uradno dolžnost. Archieja sta zato pustila v rezidenci, v kateri sta bila nastanjena in nato odšla. 

Kot je povedala, ju je osebje tik po tem, ko je opravila svoj govor, poklicalo in povedalo, da je požar zajel Archiejovo otroško sobico in to ravno v času njegovega popoldanskega počitka.

K sreči si je njegova varuška tik pred tem zaželela prigrizka in ker Archieja ni želela pustiti samega v sobi, ga je vzela s seboj. Ravno v tem času je v sobi zagorel grelec, in ker v njej ni bilo požarnega alarma, je osebje požar opazilo komaj ko se je dim že začel valiti po hiši. 

"Nekdo je zavohal dim, vstopil v sobo in zagledal, da celotna soba pravzaprav gori. Archie bi v tistem trenutku moral tam spati," je povedala. 

Ko sta se vrnila v hišo je bilo osebje totalno ptretreseno, novico pa so jima sporočili v solzah. 

Celotnemu pogovoru lahko prisluhnete TUKAJ.

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Cosmopolitan.si

Preberite še: Če mini krila niso za vas, to prehodno obdobje poskusite to dolžino

Priporočamo tudi: Vojvodinja Susseška pokazala eleganten delovni videz s črtasto bluzo in krojenimi hlačami

Najbolj brano