Carla Bruni očarala v čudoviti poletni obleki v barvi poletja 2022

26. 7. 2022
Carla Bruni očarala v čudoviti poletni obleki v barvi poletja 2022 (foto: Profimedia)
Profimedia

Učna ura sloga za sublimiranje elegance v najbolj sončnih odtenkih.

Profil Carle Bruni na Instagramu je nedvomno neizčrpen vir sloga. Vsakodnevno (ali skoraj vsakodnevno) vračanje k njej je nujno: tisti, ki ste tako kot mi na lovu za modnimi trendi za poletje 2022, si ne morete pomagati, da ne bi takoj usvojili umetnosti nošenja oranžne barve, barve Valentinove obleke, ki je bila predstavljena v videzu Carle Bruni. Glasba, prirojen slog, ljubezen do petja in strast do kitare. In ta značilna nonšalantnost: žena nekdanjega francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja je s svojimi več kot 728.000 sledilci na Instagramu delila trenutek popolne brezskrbnosti. V videoposnetku poje in igra klasično kitaro naravnost iz udobnega rumenega fotelja. Verzi so pesmi Boba Dylana, kot je razvidno iz hashtaga v podpisu, vendar je njen glas tako sladek in melodičen kot vedno. Pravi poklon njenim največjim strastem, vključno z modo. Pravzaprav je videz Carle Bruni tisti, o katerem moramo (obvezno) govoriti: njena dolga obleka je pravi koncentrat modnih trendov poletja 2022, tako zaradi predlagane barve - oranžne - kot zaradi neizogibno elegantnega detajla, ki zagotovo ne more ostati neopažen. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Preberite tudi: Enodelne kopalke Carle Bruni so elegantne in čutne, pravi must have za poletje 2022 (in pozneje)

Carla Bruni na modni reviji AMI blestela v rdeči barvi, eni njenih najljubših

Recimo z odprtim srcem: oranžna obleka Carle Bruni je sanjska obleka. Ena od tistih sanjskih oblek, ki bi jih morale imeti vse v svojih omarah, da bi jih nosile, ko nam to dopušča priložnost - formalna ali elegantna - in da bi se (očitno) počutile kot kraljice sloga. Oranžna, ki jo je za modno barvo poletja 2022 predlagal Pierpaolo Piccioli - kreativni direktor hiše Valentino (ki se mu je Carla Bruni zahvalila na Instagramu z oznako) -, je značilna za žensko energijo, naboj, pogum in živahnost. Resnična vitaminska spodbuda in izredno ženstvena naravnanost, kar je kombinacija lastnosti, ki ji je zagotovo ne manjka. In seveda najbolj eleganten in prefinjen modni trend poletja 2022 par excellence: perje. Obleka Carle Bruni ima pravzaprav široke, voluminozne rokave, v katerih so nežna peresa v ospredju.

Kako nositi oranžno obleko Carle Bruni?

Ne, tokrat ne gre za priložnostno reinterpretacijo. Morda gre za prisotnost trenda perja, vendar si oranžna obleka Carle Bruni zasluži, da jo nosimo v elegantnih in prefinjenih videzih, ki povzdignejo in sublimirajo njeno nežno bistvo. Ta čudovita obleka s 3/4 rokavi, pod katero se je podpisal maison Valentino, nam daje slutiti, da si zasluži nošenje s pari dragocenih sandalov s peto, morda v srebrnem ali zlatem usnju. Tudi uporaba dodatkov mora biti zmerna, a elegantna: da visečim uhanom, če se odrečete ogrlici, raje izberite nakit, ki osvetljuje obraz in vrat v kombinaciji (tudi) s parom svetlih uhanov. Za konec še torbica, ki naj se ujema z barvo čevljev. In rezultat bo WOW.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 57-letna Linda Evangelista se po 6 letih življenja v osami po lepotnem posegu vrača v modo z osupljivo kampanjo

Priporočamo tudi: Zakaj Kate Middleton in Meghan Markle ne smeta nositi diamantov pred 18. uro

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk