57-letna Linda Evangelista se po 6 letih življenja v osami po lepotnem posegu vrača v modo z osupljivo kampanjo

Po plastični operaciji, ki je na njenem obrazu pustila nekaj neželenih posledic, se kanadska lepotica vrača v modni svet.

57-letna Linda Evangelista se po 6 letih življenja v osami po lepotnem posegu vrača v modo z osupljivo kampanjo - Foto: Profimedia

Končno se je vrnila v igro. 57-letna Linda Evangelista se po dolgih letih odsotnosti vrača v svet mode. Nekdanja zvezda z modnih brvi 90. let je na Instagramu razkrila prvo fotografijo svojega prihajajočega sodelovanja s Fendijem. Že dolgo je nismo videli takšne.

"9. septembra 2022 bo @Fendi v New Yorku gostil posebno modno revijo, s katero bomo proslavili 25. obletnico #FendiBaguette, ki jo je oblikoval @silviaventurinifendi, in dveletno obletnico prihoda @mrkimjones k hiši kot umetniški direktor Couture in Womenswear. #Linda je bila povabljena, da se pridruži praznovanju. Povratek, ki je bil skoraj neuslišan in je bil tako tudi sprejet: "Canon", "Incroyable", "Linda Forever!", so se glasili komentarji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Linda Evangelista je prehodila dolgo pot

Septembra 2021 nam je Linda Evangelista zaupala razloge, zakaj se je odločila končati svojo manekensko kariero in, kar je še huje, postati samotarka. Supermodel je povedala, da je pred šestimi leti opravila lepotno operacijo (Coolsculpting), ki je šla narobe. Vzrok je bil redek neželeni učinek, paradoksalna hiperplazija maščevja. Pojasnila je, da jo je postopek "iznakazil" in da je postala "neprepoznavna". Ostale so ji tudi fizične in psihološke brazgotine. Operacija "ni uničila le mojega preživetja, ampak me je tudi spravila v krog globoke depresije, neskončne žalosti in redkega sovraštva do sebe", je dejala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Linda Evangelista se je februarja lani odprla reviji People, za katero je pokazala svoj poškodovani obraz in telo. "Včasih sem bila rada na modni brvi, zdaj pa se bojim, da bi naletela na koga, ki ga poznam," je povedala za revijo. "Ne morem več živeti tako, skrita in osramočena. Ne morem več živeti s tem trpljenjem." Linda Evangelista je s pripovedovanjem svoje zgodbe očitno naredila veliko dobrega in si povrnila samozavest. Vedno manj se skriva. Pred nekaj tedni jo je bilo mogoče videti na ulicah New Yorka z razkritim obrazom, brez ličil. In z nasmehom.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najbolj zvesta horoskopska znamenja: Raki vas ne bodo pustili na cedilu, eno znamenje pa je izjemno nagnjeno k varanju

Priporočamo tudi: Pozabite na top z globokim izrezom, sedaj bomo nosili tako različico

Najbolj brano