Bolj mladostno ne gre: 77-letna Helen Mirren navdušila v modnem roza kostimu in visokih belih salonarjih (nosila je tudi zanjo značilen modni dodatek)

Gre za enega njenih najbolj privlačnih stajlingov do sedaj.

Bolj mladostno ne gre: 77-letna Helen Mirren navdušila v modnem roza kostimu in visokih belih salonarjih (nosila je tudi zanjo značilen modni dodatek) - Foto: Profimedia

Igralka Helen Mirren velja pri svojih 77. letih za pravo modno ikono, tokrat pa tega ni dokazala le na rdeči preprogi, temveč tudi na ulicah Rima, kjer je promovirala svoj novi film.

To je bila le še ena priložnost, da čudovita Helen nadaljuje svoj veličastni modni pohod, ki zadnja leta navdušuje modne kritike po vsem svetu. Oblečena je bila namreč v moderen roza kostim svetlega odtenka, ki ji je pristajal za čisto desetico. Skombinirala ga je z belo majico in salonarji v enakem odtenku, medtem ko so bili modni dodatki tisti, ki so poskrbeli za šik piko na i.

Tudi ti so bili namreč sveži in mladostni - Helen si je nadela drzna sončna očala, nežne viseče uhane in zanjo značilni trak za lase v podobni barvi, kot je bil njen kostim.

Preberite tudi: Helen Mirren pri 77-ih z modrimi lasmi in pahljačo razgrela rdečo preprogo v Cannesu in dokazala, da so ženske, ki se ne ozirajo na svoja leta, najbolj privlačne

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roseings London (@roseingslondon)

Radi jo imamo, ker vedno znova dokazuje, da se oblačenje po trendih v starejših letih še kako obrestuje in navdušuje.

Fotografije: Profimedia in IG 

Preberite še: 5 modelov ravnih čevljev, ki vračajo za to pomlad: Nezmotljiva modna formula je udobje + dizajn

Priporočamo tudi: So ekstremno kratke hlače lahko elegantne? Poglejte, kako jih je nosila Natalie Portman

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Najbolj brano