Beyoncé osupljiva v tem klasičnem vzorcu in visokih škornjih

Glamurozen vstop v 2021.

Beyoncé osupljiva v tem klasičnem vzorcu in visokih škornjih - Foto: Profimedia

Večina nas še vedno okreva po nenavadnih prazničnih časih in osamljenem silvestrovanju, toda Beyoncé je že tu in nam je postregla z izjemnim videzom ter pomagala, da se je leto 2021 odlično začelo.

Beyoncé se je od prejšnjega leta poslovila s svojim videoposnetkom "Cheers to 2020", ki je vključeval množico prej nevidnih oblačil in še nikoli videnih posnetkov njenih treh otrok, Blue Ivy, Rumi in Sir. Jasno je, da je kraljica Bey želela obdariti svoje oboževalce s še večjim veseljem, saj je s stilistko in kustosinjo garderobe Zerino Akers s svojo publiko pravkar delila še en brezhiben stajling.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zerina Akers 🧿 (@zerinaakers)

Akers je na Instagramu objavila neverjetno eleganten videz Beyoncé, v katerem je bilo mogoče videti superzvezdnico, oblečeno v oprijet pajac v pepita vzorcu znamke David Koma z ujemajočo se jakno. Kar zadeva dodatke, je pevka nosila bel pas, bele škornje in bela sončna očala.

Beyoncé je pred kratkim napovedala večletno partnerstvo s Pelotonom, kar pomeni, da bo glasba ikone zvočno spremljala vaše treninge leta 2021 in pozneje. "S Pelotonom verjamemo, da lahko moč glasbe pomaga dvigniti, motivirati in navdihniti tiste, ki so na poti fitnes vadbe," je pojasnila Beyoncé.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najbolj kontroverzna moda Melanie Trump vseh časov

Priporočamo tudi: 4 najpogostejše stvari o spolnosti, o katerih razmišljajo ženske, a se jih ne upajo vprašati

Najbolj brano