Klasične balerinke bomo letošnjo jesen nosili kot Angelina Jolie

27. 8. 2021
Klasične balerinke bomo letošnjo jesen nosili kot Angelina Jolie (foto: Profimedia)
Profimedia

Balerinke so njena najpogostejša izbira.

Kapsulna garderoba Angeline Jolie je skozi leta ostala impresivno dosledna. Njena poenostavljena in klasična estetika ni nikoli omahala, kljb vsem modnim trendom, ki smo jim bili priča v zadnjih letih. Njena ljubezen do elegantnega bež trenč plašča je dobro dokumentirana in redkokdaj jo opazimo brez para dizajnerskih čevljev luksuznih natikačev ali balerink. Kot nedavni dokaz o njeni ljubezni do te silhuete obutve predlagamo njene črne balerinke Chanel.

Zunaj bolnišnice v Burbank v Kaliforniji, ki naj bi ho igralka obiskala, je bila fotografirana v rjavem volnenem plašču Max Mara, črnih capri hlačah in paru semiš balerink Chanel. Običajno se Angelina odloči za balerinke v kožnem odtenku, zato je njen nedavni črni par francoske modne hiše potrdil, da njena ljubezen do balerink presega le en poseben slog. Igralka obožuje balerinke zaradi njihove prefinjene preprostosti in se nanje obrača kot preizkušen kos, ko išče klasičen videz, ki ga obutev posnema.

Ravna obutev je bila glavni trend pomladi in poletja 2021.

Torej, če nameravate trend prenesti v naslednjo sezono, razmislite o tem, da bi jeseni nosili balerinke. Kopirajte Angelinino formulo oblačil z ozkimi hlačami, prijetnim plaščem in temnimi ravnimi čevlji za minimalističen videz. Ker so čevlji v bistvu zvezdniški kameleon, jih je mogoče nositi v neskončnih kombinacijah oblačil.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 3 lanski trendi, ki bodo prihodnje leto še bolj priljubljeni

Priporočamo tudi: Katie Holmes športno-elegantna v najbolj trendnem kroju dolgih hlač te sezone in beli srajci