Angelina Jolie s čudovito poletno obleko nenavadnega kroja napovedala trend, ki ga bomo jeseni videli povsod

Bodite prvi!

Angelina Jolie s čudovito poletno obleko nenavadnega kroja napovedala trend, ki ga bomo jeseni videli povsod - Foto: Profimedia

Angelina Jolie je še ena izmed hollywoodskih zvezd, ki poletje preživljajo na evropskih plažah in v evropskih prestolnicah. Po bivanju v Parizu se je igralka z otroki preselila v Italijo, kjer družina biva v slikovitem mestnem elegantnem hotelu Cipriani v Benetkah.

Ko je bila tam, si je Angelina vzela čas za vožnjo z razkošnim beneškim vlakom Simplon-Orient-Express s francoskim uličnim umetnikom JR, ki je dobitnico oskarja ujel tudi v seriji spontanih portretov, posnetih na strehah Benetk.

Njen izbrani videz za fotografiranje? Njen najljubši kaftan Bruno Cucinelli - isti, ki ga je nosila na naslovnici britanskega Voguea na svojem zgodovinskem posestvu Los Feliz s šestimi spalnicami in 10 kopalnicami - in ga je tokrat zapakirala za potovanje po Evropi.

Fotografirali so jo, ko se je v obleki sprehajala po mestu z natikači Dolce & Gabbana in njeno torbo Saint Laurent, a je oboje odložila, ko je igrivo pozirala bosa za objektiv JR, ko je sonce zašlo nad Benetke. Upamo, da si je nato privoščila sladoled.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 9 ključnih kosov, s katerimi boste to poletje videti kot prava Parižanka

Priporočamo tudi: To barvo las bomo v začetku jeseni videli povsod in želeli jo boste tudi sami

Najbolj brano