Amaya - Maja Keuc delila fotografije iz dopusta in pokazala svoj boemski stil

Te dni kar žari od zadovoljstva.

Amaya - Maja Keuc delila fotografije iz dopusta in pokazala svoj boemski stil - Foto: IG

Znana slovenska pevka Amaya - Maja Keuc se je nedavno odpravila na lepše, in sicer na daljši oddih v Turčijo v družbi svojih staršev in sestre.

Za naš sestrski portal Metropolitan.si je o tem dopustu povedala naslednje: "To je bil moj prvi takšen dopust s starši po več kot 15 letih. Če ne celo več. Lani smo se pogovarjali, da bi namesto izmenjave daril za rojstne dneve in božič raje skupaj preživeli več časa, ker ga imamo kot družina vedno premalo. Tako smo si ga podarili."

Amaya je iz omenjenega oddiha objavila tudi dva seta fotografij, na katerih lahko vidimo njen počitniški, malce bolj boemsko, obarvan modni slog.

Na setu prvih fotografij, ki so nastale v priljubljenem turističnem kraju Pamukkale, ima oblečene črne hlače, skupaj z daljšo vzorčasto srajco, ki bi lahko bila tudi obleka. Skombinirala jo je s črno torbico na preklop in kapo z napisom, tako pa dosegla športni slog, ki je še vedno ženstven.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A M A Y A (@amayamusicofficial)

Na drugem setu fotografij pa je preprosto čudovita s svojimi naravnimi skodranimi lasmi, črnim topom brez naramnic, visokimi črnimi hlačami, ogrlicami z motivom školjk in prelepim vzorčastim ogrinjalom. Najlepši dodatek pa je zagotovo njen nasmeh, saj pevka te dni kar žari.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A M A Y A (@amayamusicofficial)

Fotografije IG

Priporočamo tudi: Kako je Maja Keuc v kolekciji H&M Studio P/P23 zablestela za revijo Elle

Preberite še: Vabljeni na razstavo vrhunske modne fotografije Urške Pečnik z naslovom Hugu Boos

Najbolj brano