Te kultne superge so ta hip med modnimi dekleti po vsem svetu najbolj priljubljene

Njihovo ime? Forum... adidas, seveda.

Te kultne superge so ta hip med modnimi dekleti po vsem svetu najbolj priljubljene - Foto: Adidas

Modne voditeljice in influencerke današnjega časa letošnjo jesen pozdravljajo vrnitev kultnih športnih copat adidas Forum. Oblikovani v začetku osemdesetih let, so bili ti copati sprva namenjeni igranju košarke, zdaj pa osvajajo modno sceno. Copat, ki je zaznamoval številne generacije, se tokrat prilagojen razmeram časa vrača v treh različicah – visoki, srednji in nizki.

adidas se je prenovljeni podobi športnih copat poklonil z videom.

Vanj je ujel duh in osebnost večnega para copat adidas Forum, ki je tokrat posvečen mladi generaciji, ki že leta nostalgično obuja (in obuva) retro trende, jim daje novo priložnost in jih ohranja žive in zaželene.

Kljub svoji starosti pa Forum ni izgubil svojega stilskega potenciala. Pravzaprav se je silhueta s časom le izboljšala in danes se vrača kot evolucija klasike, ki je obdržala značaj s košarkarskih igrišč. S seboj prinaša občutek nostalgije v kombinaciji z urbanim trendom ter poziva k izražanju svojega sloga in ustvarjanju novodobne ulične kulture.

Model ohranja vse značilnosti svoje brezčasnosti, vključno s kultnimi tremi črtami.

Pestrost izbire pa ponuja osvežena barvna paleta, ki vključuje rdečo, črno, belo, modro in mentolovo. Končna podrobnost, ki copat dela svež? Usnjen zgornji del in prilagodljiv trak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Kako nositi superge Forum?

Ljubitelji udobja športnih copat in kultnih čevljev ter modna dekleta po vsem svetu so v hipu vzljubili vrnitev ikoničnih superg.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

Emili Sindlev jih nosi s širokimi temnimi kavbojkami in pastelnim plaščem, Thora Valdimars je modro barvo svojega para ujela z divjim stajlingom v enaki barvi, Jeanette Madsen je z njimi nadgradila popolnoma črn videz, Josefine H. J. pa jih nosi s športnim kompletom in debelimi belimi nogavicami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thora Valdimars (@thora_valdimars)

Poiščite navdih za stiliranje teh kultnih športnih copat in si zagotovite svoj par, preden po priljubljenosti  presežejo brezčasni model Stan Smith.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj)

Blanca Miro je upoštevala njih šporni duh in jih kombinirala s teniškim krilom, priljubljenim trendom tega poletja, in ujemajočim se topom, medtem ko je Melani Mekicar izbrala klasičen ulični stil - kavbojke in bela majica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

Par športnih copat adidas Forum pa smo opazili tudi na Kendall Jenner in Belli Hadid, ki sta z njimi nosili popolnoma različne stajlinge, s čimer dokazujeta, da jih je mogoče kombinirati z vsem.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Oboževalci se šokirano sprašujejo, kaj se je zgodilo z obrazom Victorie Beckham. Take je ne prepoznamo

Priporočamo tudi: Zarina nova Studio kolekcija je tako dobra, da boste mislili, da je luksuzne znamke. Izbrali smo najlepše kose

Najbolj brano