Zarina nova Studio kolekcija je tako dobra, da boste mislili, da je luksuzne znamke. Izbrali smo najlepše kose

Mi smo še posebej navdušeni nad zimskimi plašči.

Zarina nova Studio kolekcija je tako dobra, da boste mislili, da je luksuzne znamke. Izbrali smo najlepše kose - Foto: Instagram

Zarina Studio kolekcija je na voljo dvakrat letno in je ponavadi prikaz vrhunske vizije blagovne znamke hitre mode. Tkanine so bolj razkošne, silhuete nekoliko bolj modne in glede na to, da je vse omejeno, se tudi hitro razproda. Letošnja jesenska ponudba pa bi lahko postavila rekord celo za Zaro, saj kosi hitro izginjajo iz zaloge.

Kot vedno so cene nekoliko višje v primerjavi z glavno kolekcijo v Zari, vendar to še vedno pomeni, da so plašči pod 200 evrov. In kakšni plašči so v tej sezoni! Zagotovo se boste zaljubili v vse ženstvene različice. 

Ne gre le za plašče. Obstajajo kosi z bleščicami, žametne obleke, zapletene vezenine, odlično krojenje in mehke pletenine.

To so nedvomno kosi, ki jih boste za vedno hranili v svoji garderobi in bodo naslednje leto videti prav tako sveži kot zdaj. Zara je v izjavi dejala, da je uporabila "mehke zemeljske tone in starinske kovinske detajle za namigovanje na vintidž kakovost in prikimavanje nečemu dragocenemu, ki se prenaša skozi generacije."

1.

Zara, cena: 149 evrov

2.

Zara, cena: 49, 95 evrov

3.

Zara, cena: 89, 95 evrov

4.

Zara, cena: 199 evrov

5.

Zara, cena: 59, 95 evrov

6.

Zara, cena: 69, 95 evrov

7.

Zara, cena: 179 evrov

8.

Zara, cena: 89, 95 evrov

9.

Zara, cena: 49, 95 evrov

10.

Zara, cena: 15, 95 evrov

Fotografije: Instagram/@zara

Preberite še: Amal Clooney čudovita v svetlem jesenskem stajlingu, popolnim za v pisarno

Priporočamo tudi: Monica Bellucci odslej blondinka? Videti je osupljivo!

Najbolj brano