Chanel predstavlja hlače, ki jih bomo oboževali prihodnjo sezono

Chanel predstavlja novo kolekcijo za jesen in zimo 2021/2022.

Chanel predstavlja hlače, ki jih bomo oboževali prihodnjo sezono - Foto: Chanel

Modna hiša je 9. marca ob 10.30 v Parizu predstavila novo kolekcijo za jesen in zimo 2021/2022.

Po sedaj že poznanem postopku smo si kolekcijo, ki sta jo posnela fotografa Inez & Vinoodh, ogledali kar na njihovem profilu na Instagramu. Virginie Viard nas je tokrat popeljala ven iz prostorov Grand Palais, tradicionalnega doma Chanelovih modnih revij.

Manekenke so se sprehodile po ulici Princesse v pariškem predelu Saint-Germain-des-Prés. Med modno revijo nas je prevzel občutek nostalgije po zatemnjenih prostorih barov in ozkih stopnicah. Kdo ve, kdaj bomo to spet doživeli v živo. 

Viard je predstavila vizijo pariškega šika iz 70-ih, pomešanega z ambientom smučarskih počitnic. Videli smo zimsko opremo, pletene obleke, tople jakne in puhaste škornje. Modna revija pa je napovedala tudi nov trend hlač.

Opazili smo ležerne hlače tradicionalnega kroja modne hiše, ob strani pa se je pojavil nepričakovan detajl. Hlačnice so bile odprte z zadrgo, ki je razkrila tkanino v kontrastni barvi. 

Coco Chanel je bila ena izmed prvih modnih oblikovalk, ki je v prejšnjem tisočletju poskrbela za priljubljenost hlač pri ženskah. Elegantno ležerne hlače tako ostajajo eden izmed prepoznavnih kosov modne hiše tudi sedaj.

Hlače so bile stilirane s prepoznavnimi kratkimi jaknami ali puloverji kasičnega kroja.

Fotografije: Inez & Vinoodh

Preberite še: V duhu dneva žena smo pripravili seznam najbolj izjemnih žensk, ki so se zapisale v zgodovino

Priporočamo tudi: Katie Holmes obožuje ta največji trend iz 90-ih

Najbolj brano