Katie Holmes obožuje ta največji trend iz 90-ih

Nekajkrat je bila ameriška zvezdnica Katie Holmes oblečena v zelo ohlapne kavbojke, ki nas spominjajo na slog iz 90-ih. Jo boste posnemali?

Katie Holmes obožuje ta največji trend iz 90-ih - Foto: Profimedia

Modno potovanje Katie Holmes skrbno spremljamo. Da, igralka vedno zna opaziti prave kose, trende, ki prihajajo, in tiste, ki jih je treba prepovedati ... Vse skupaj pa gradi zrel in premišljen slog. Vsak njen izlet je torej kot modna vaja. In opazili smo, da je Katie Holmes v zadnjem času nosila zelo specifičen kos. Slog hlač, ki jih nikoli ne sleče. Igralka, ki je svojo kariero začela v poznih devetdesetih in zgodnjih 2000-ih, je očitno nostalgična, saj obožuje široke kavbojke.

Te XXL hlače, priljubljene pri ameriških reperjih, so zdaj v porastu. Med nešteto pozabljenimi trendi, ki so bili upravičeni do njihove oživitve, so široke kavbojke našle odmev med modnimi damami leta 2021.

Obožujemo ohlapno udobje

V začetku letošnjega leta se je rjavolasa lepotica že pokazala s hlačami iste vrste, ko jih je nosila s kratko črno puffer jakno. In lansko poletje je Katie Holmes paradirala po newyorških ulicah v slogu, ki spominja na mlado Gwen Stefani. Treba je tudi povedati, da je ta ljubezen do prevelikih hlač dosegla tudi modne piste. Od Stelle McCartney do Louisa Vuittona ali celo Chanela, so široke kavbojke osvojile velike modne hiše. Na naše največje veselje, seveda.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 9 stilskih nasvetov za vse dame z drobno postavo

Priporočamo tudi: Velika selitev ljudstva: obeta se nam podeželska renesansa (raziskuje spletna urednica)

Najbolj brano