Manekenke v novem letu glamur in razkošje zamenjale s popolnoma drugačno estetiko

Najbolj znane manekenke so zadnje dneve lanskega leta zaznamovale na precej drugačen - podeželjski - način. Vas zanima, kaj so ob tem nosile?

Moda, 15. 1. 2022
Manekenke v novem letu glamur in razkošje zamenjale s popolnoma drugačno estetiko - Foto: Profimedia

Besedno zvezo "svet slavnih" pogosto povezujemo z neomejenim razkošjem in brezskrbnostjo. V resnici pa temu ni tako. Znane osebnosti so namreč nemalokrat pod pritiskom, da morajo na vsakem koraku izgledati sijajno. Medtem ko nekaterim to ugaja, se spet drugi raje umaknejo na samo in se popolnoma prepustijo svojemu značaju. Ravno to so storile ene izmed najbolj znanih manekenk - za najdaljši dan v letu so se prepustile skromnemu okolju in temu uskladile tudi svoj stil. So s tem morda napovedale nov trend leta 2022 - podeželski stil?

Pomen udobja

Znani manekenki Kendall Jenner za novoletni vikend oddih ni manjkalo popolnoma nič - ob sebi je imela svojega izbranca poleg tega pa je nosila najbolj udobna oblačila. Manekenka je svoje dneve preživljala v pletenih brezrokavnikih, v katerih smo jo že popolnoma navajeni. Na Instagramu je delila nekaj utrinkov svojega podeželskega vikenda, med fotografijami pa je objavila svoj celotni stajling. Pleten oversized karo brezrokavnik je kombinirala z ujemajočim enobarvnim bež puloverjem, spodnji del pa je pokrivala siva trenirka. Kendall je svoj udoben videz še nadgradila še z vodoodpornimi The North Face natikači. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Na eni izmed slik je manekenka nosila tudi rdeče dežne škornje, zraven katerih je oblekla ujemajočo rdečo trenirko. 

Modna vsakdanjost

Kendall Jenner za novo leto ni manjkalo družbe, saj je imela ob sebi tudi najboljšo prijateljico Hailey Rhodes Bieber in njenega moža Justina. Tudi onadva sta za novo leto raje izbrala podeželski način življenja kot glamurozno zabavo. Hailey je dokazala, da lahko izgleda odlično tudi samo v širokih Vetements kavbojkah in navadnih črnih oxfordicah. Svoj stil je popestrila z Saint Laurent sončnimi očali in črnim oversized plaščem. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Razkošno pohodništvo

Oddih v naravi pa je na svojem Instagramu prav tako delila angleška manekenka Rosie Huntington-Whiteley, ki je svoje dneve preživela na valovitih gričih. Odeta v naravne odtenke vojaško zelenega plašča Totême je izgledala kot razkošna raziskovalka. Svoji opravi je dodala pohodniške črne bulerje, vse skupaj pa popestrila s črnim krznenim klobukom Emme Brewin, ki je njeni pohodniški opremi dodal izredno razkošen videz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Priljubljenost podeželskega trenda

Omenjene manekenke pa niso edine, ki prisegajo na podeželski trend oblačenja. Gigi Hadid je namreč že marca leta 2020 na svojem Instagramu delila zgodbo slik, na katerih, pozira s svojo sestro Bello, obdane pa sta z višavskim škotskim govedom. Gigi nosi visoke rjave "country" škornje, v katere ima zatlačene svetle kavbojke, zgornji del pa prekriva bejzbol jakna, ki je nadeta čez belo srajčno jakno. Bella svoj videz usklajuje s temnozelenimi dežnimi škornji, v katere ima zatlačene rjave cargo hlače. Za piko na i nosi dolgo belo srajco, čez katero ima z enim gumbom zapeto jakno. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Pripravila: Nika Plantan

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Raj za pohodnike – več kot 10.000 km planinskih poti in 175 planinskih koč

Priporočamo tudi: Bella Hadid nosila kontroverzno kombinacijo, ki je v zadnjih letih požela največ kritik

Najbolj brano