KENZO x H&M: Tu je lookbook, ki prikazuje ključni izbor oblačil

Po sodelovanju Balmaina in H&M je tukaj spet svež projekt! V kooperacijo s švedskim gigantom so tokrat privolili v francoski modni hiši Kenzo. V spodnji fotogaleriji si oglejte "lookbook" in zabeležite datum 3. november 2016.

Moda, 12. 10. 2016
KENZO x H&M: Tu je lookbook, ki prikazuje ključni izbor oblačil - Foto: Oliver Hadlee Pearch

KENZO x H&M lookbook prikazuje ključni izbor oblačil iz tokratnega sodelovanja z modno hišo Kenzo in raznoliko zasedbo nadarjenih, prizadevnih in kreativnih ambasadorjev, od katerih vsak izraža svojo individualnost in vrednote preko svojega sloga.

Ambasadorji, ki nastopajo v lookbook-u: pisateljica in aktivistka Amy Sall, fotograf Youngjun Koo, umetnica in DJ-ka Juliana Huxtable, glasbenik in umetnik Oko Ebombo, modna urednica Harriet Verney, umetnica ličenja Isamaya Ffrench, umetnica Ingrid, glasbenica Anna of the North, model in reper Le1f, ter modeli Mae Lapres, Hao Liu, Selena Forrest, Tom Gaskin, Julia Banas in Pierre Painchaud.

Kolekcija KENZO x H&M bo od 3. novembra 2016 na voljo v približno 270 izbranih prodajalnah H&M po vsem svetu in na spletu. Kolekcija bo v Sloveniji na voljo v prodajalni H&M, Čopova ulica 42 v Ljubljani.

Preberite še:

Jessica Alba v kolekciji KENZO X H&M
Alpina in Draž predstavljata kolekcijo modne obutve Alpina Draž

Priporočamo tudi:

FOTO: Najbolj trendi make-up za obdobje jesen/zima 2016/17

Najbolj brano