Blumarine je svojo kolekcijo za jesen in zimo zapeljal v idilično elegantne dimenzije. Oglejte si najlepše modne videze

Tako ženstvena, elegantna, tako nežna, krhka in hkrati močna ter udarna, vse to je del kolekcije Blumarine za jesen in zimo 2022. Dih nam je zastal že s prvim modnim videzom v močno rdeči barvi, z dolgim rdečim plaščem, prozorno rdečimi nogavicami ter rahlo tančico čez obraz. In če je Blumarine svojo modno revijo otvorila z udarnim, nepozabnim videzom, so temu sledile tudi nežne kreacije v pastelnih odtenkih. 

Moda, 25. 2. 2022
Slika 1/20

V fotogaleriji si oglejte najlepše modne videze za jesen in zimo, ki bodo prevladovali v letu 2022.

Profimedia

Nicola Brognano v svoji tokratni kolekciji spodbuja nekdanjo dekliško Blumarine prezenco, da izstopi iz dekliških okvirjev in vstopi v svet odraslih, tako zaživi v polni meri. "Kolekcija predstavljena na tednu mode v Milanu je veliko bolj ženstvena in seksualna," je dejal. Njegovemu mnenju se pridruži tudi njegova sodelavka Lotta Volkova, ki pravi, da kolekcija ni več samo lepa in dekliška, temveč je zrasla v močno, seksi žensko, ki obvladuje svoje telo, ga spoštuje in je močna. Je očarljiva, elegantna in nežna, če to od nje zahteva življenje. 

Močno in provokativno kolekcijo je predstavila zasedba, ki se je razlikovala po starosti in telesnih tipih, kar je nedvomno odražalo spremembo celotne podobe kolekcije.  Vrteli smo se med različnimi čudovitimi oblinami in vitkimi silhuetami: vse so bile videti enako zapeljive, oblečene v vrsto oprijetih, drapiranih mikro oblek, vsaka bolj vitka, seksi in ženstvena od druge.

Drzna paleta črne, rdeče in vijolične barve je pomenila erotičen odmik od rožnatih bonbonov in pudrastih odtenkov, ki so bili priljubljeni v najstniški inkarnaciji kolekcije Blumarine. Dolgi črni plašči, oblikovani in prirezani v pasu, so bili videti dramatični. Obrazi so bili včasih zakriti ali delno prikriti z nežno tančico, oči pa so bile skrite za temnimi očali. Obleka iz črnega lakastega usnja z vgrajenim cvetom na sredi oprsja, je imela očiten fetišistični čar,  prosojni top z žametnimi srčki, ki skrivajo prsi, pa je bil viden in predelan v kolekciji kot poklon Blumarinovemu razcvetu in je odzvanjal geslo "od deklice do ženske". 

Po petih kolekcijah, ki so osvežile modni status blagovne znamke, je Brognanova pot podobna poti odraščanja dekleta do ženske Blumarine. Tudi on postaja vse bolj samozavesten, bolj nadzorovan in drznejši pri svojih odločitvah.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Fendijeva kolekcija za jesen in zimo 2022 je zapeljiva oblačila povzdignila v elegantne in ženstvene kreacije. Oglejte si najlepše videze z modne revije

Priporočamo tudi: Prepustite se užitkom in si oglejte najlepše kreacije modne znamke Alberta Ferretti na tednu mode v Milanu

Najbolj brano