Žlička kaviarja na dan ...

V kuhinji in v kozmetiki, tu so vse pozitivne lastnosti kaviarja, ki jih mora poznati vsaka ženska!

Lifestyle, 25. 11. 2017

Ko govorimo o kaviarju, vam mislim verjetno hitro utečejo k modenim restavracijam in menijem.

S svojimi hranilnimi lastnostmi pa bi si, vsaj po našem mnenju, zaslužil več pozornosti na mizah modernih žensk, ki se zdaj navdušujejo nad različnimi vrstami in aromami, pa tudi nad različnimi načini priprave, ki se v velikem krogu izogibajo kuhanju!

Zakaj bi kaviar morali vključiti v vsakodnevni jedilnik?

Ker je bogat v beljakovinah in v maščobnih kislinah iz dna morja, ki naši koži vrača mladosten videz, prav tako pa varuje naš kardiovaskularni sistem, krepi imunski sistem in koži nudi dodatno oporo, ko je govoroa o 'obrambi' pred zunanjimi vplivi. 

Kaviar prav tako vpliva na mikrocirkulacijo in je odličen pripomoček v boju s celulitom, prav tako ga odlikuje cela četica vitaminov, še posebej vitamina A, ki preprečuje nastanek novih gubic s spodbujanjem nastajanjem kolagena.

... in v kozmetiki?

Veliko prestižnih komzetičnih znamk se je odločilo v svoje skrivne formule vmešati pozitivne lastnosti kaviarja in prav vse ga imajo za skrivni eliksir mladosti.  Njegova beljakovinska vsebnost, v kombinaciji z vsebnostjo maščobnih kislin namreč zagotavlja hidratacijo in nego na najvišji ravni!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: → 6 norih izgovorov, s katerimi so se ljudje izognili službi

Priporočamo tudi: → 8 znakov, ki potrjujejo (ali ne), da bo vaša zveza trajala še dolgo!

Najbolj brano