Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, obožujejo naravo

V hitrem tempu se je priporočljivo povezati z naravo, cvetlicami in živalmi, ki dvigujejo našo energijo. Katere izmed vas pa so s temi področji še posebej tesno povezane?

Lifestyle, 18. 3. 2019
Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, obožujejo naravo - Foto: Unsplash/ Brooke Cagle

TEHTNICE

Nežne tehtnice ste z naravo močno povezane. Že kot majhne deklice ste se najboljše počutile v objemu narave, kjer ste znale prisluhniti tišini in se poglobiti vase. Spremlja vas nežna narava, ki se popolnoma sklada s harmonijo, ki jo nudi narava. Tudi če živite v mestu, ste zagotovo, ko posije sonček prve na bližnjem hribu, ali pa ob reki, ki vas še posebej sprošča. Svoje misli najlažje prebudite, ko se zatečete v gozd in prisluhnete petju ptic, kar je vaša naravna meditacija.

Težko se spoprijemate s hrupnim okoljem in betonom, saj imate tam občutek, da ste v kaosu in okolju, ki vas dobesedno vznemirja. Tišina je vaša najboljša prijateljica, ki vam daje pametne odgovore tudi na vsa globoka vprašanja. Ste ene izmed tistih, ki zagovarjate pomen narave in stremite k temu, da tam preživite največ svojega časa, seveda kvalitetno. Tudi ko greste na dopust, izbirate destinacije, ki so bolj neokrnjene in povezane z naravo, saj se le tam počutite izpopolnjeno.

RIBICE

Vodne ribice ste enostavno zaljubljene v cvetje in rastline nasploh. Vaš domišljijski svet, ki je kreativno obarvan je močno povezan z rastlinami, še posebej s cvetjem, ki je vaša najboljša izbira. Že kot majhne deklice ste rade nabirale cvetlice in jih podarjale kot majhno vendar dragoceno malenkost. Tudi v vašem domu so rožice tiste, brez katerih ne gre. Z njimi znate ravnati z ljubeznijo, zato vam uspevajo tudi tiste bolj zahtevne vrste, ki predstavljajo vaš ponos.

Za vas ni lepšega darila kot je šopek cvetja, ali pa lončnica, ki jo boste z entuziazmom sprejeli in negovali. V času pomladi, ko začne vse cveteti, se vaši čuti še dodatni prebudijo, takrat se z veseljem podate med cvetlice, ki vam podarjajo harmonijo. Ne razumete tistih, ki v svojem domu nimajo nobene rastline, s katero bi se povezali. Zavedate se tudi, da so cvetlice tiste, ob katerih lahko meditirate in črpate njihovo svežo, čisto energijo, ki jo lahko uporabite za svojo osebno rast.

BIKICE

Bikice spadate med največje ljubiteljice živali. Že kot majhne deklice ste se veliko družile z živalmi in jim posvečale vso svojo pozornost. Ko srečate kakšnega psa ali muco, si enostavno ne morate pomagati, da ne bi pobožale te ljubke živalce. Živali so vaša sreča, zato imate doma zagotovo vsaj eno, če ne celo dve ali več. To je vaša meditacija, sreča in zadovoljstvo, saj ste s svojo živalco tako povezane, da vam predstavlja središče življenja.

Njihove lastnosti vas zelo zanimajo in ves čas se trudite, da bi živalim omogočile lepše in boljše življenje. Pogosto se podate v zavetišče, delite oglase o izgubljenih živalcah in se trudite, da bi bile na tem planetu živali bolj spoštovane. Ne razumete ljudi, ki ne marajo živali in z njimi tudi zelo težko vzdržujete prijateljske globje stike, saj so živalce vaši najboljši prijatelji. Ne bodite presenečene, če vas bo kdo od bližnjih ustavljal, da imate dovolj živalic, kljub temu da boste morda zelo navdušene nad novim psičkom iz zavetišča.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Unsplash/ Brooke Cagle

Preberite še: Poglejte, s katero slavno žensko si delite horoskopsko znamenje

Priporočamo tudi: Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, bodo letos najbolj srečne!

Najbolj brano