Lepotne skrivnosti hollywoodske ikone, ki je sprejela svoje staranje: Vedno se drži tega pomembnega pravila in od njega ne odstopa

Njena rutina je presenetljivo preprosta...

Lepotne skrivnosti hollywoodske ikone, ki je sprejela svoje staranje: Vedno se drži tega pomembnega pravila in od njega ne odstopa - Foto: Instagram

Kate Winslet. Ni je treba posebej predstavljati, kajne? Od večnega Titanika do filma "Sense and Sensibility" in pred kratkim vloge v odličnem filmu "Mare of Easttown" je ena najbolj cenjenih igralk našega časa. Oskarjevka Kate Winslet se je v svoji desetletja dolgi igralski karieri in desetletnem obdobju, ko je bila ambasadorka znamke Lancôme, naučila marsikaj o lepoti. Vendar to ne pomeni, da svoje življenje preživlja na stolu za ličila. Kot sijajna igralka in poznavalka vsega lepega ter zdajšnja globalna ambasadorka L'Oréal Paris, nam je razkrila nekaj svojih lepotnih skrivnosti in skrivnosti svojega življenjskega sloga. 

Izkazalo se je, da 46-letnica brezkompromisno pristopa k svoji rutini nege kože. Winslet priznava, da nima časa za 10-stopenjsko nego. "Moja rutina je precej hitra, ker preprosto mora biti," je povedala in dodala, da ima vedno mokre lase, ker skoraj nikoli nima časa, da bi jih posušila.

Ni treba poudarjati, da ima zvezdnica takšen sijaj, ki si ga vsi želimo doseči. Oglejte si, kako Winsletova vsak dan skrbi za svojo kožo. Njena rutina je tako preprosta in učinkovita, da boste njene najboljše nasvete  zagotovo uporabili.

Ne spreglejte: 

Kako se zjutraj zbudi

"Vedno mislim, da bi morala biti oseba, ki ima jutranje rituale, vendar ko imaš družino, se moraš sprijazniti s tem, da nimaš več toliko časa. Vstajanje mi gresicer zelo dobro od rok - brez težav vstanem iz postelje in na šolski dan običajno vstanem ob 6.30 zjutraj", je povedala igralka. Dan vedno začne s skodelico čaja, takoj gre tudi v kopalnico in si umije zobe. "Tako kot večina od nas tudi jaz nimam časa, da bi naredila vse stvari, ki bi jih zjutraj vsi radi počeli", je še dodala. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)

"Moja rutina je precej hitra, ker mora biti", pravi. "Več časa si vzamem zvečer, zjutraj pa zelo malo. Vedno se naličim, ne glede na to, kako utrujena sem". 

Po tem začne z nego obraza – umivanjem s hladno vodo in nanašanjem njenih najljubših produktov, v prostem času pa se izogiba ličenju. Nato svoj obraz navlaži z dobro vlažilno in hranilno kremo in vsak dan uporabi SPF, saj s staranjem opaža, da se ji na obrazu pojavljajo drobne sončne pege, kar ji ni najbolj všeč, zato uporaba zaščitnega faktorja SPF vse to preprečuje. Če je imela snemanje, zvečer podrobno odstrani ličila s toplo rokavico, predvsem na predelu okoli oči, ki je najbolj občutljiv. Nato nanesite nočni serum. "Pri lepotnih znamkah je pomembno, da niso diskriminatorne pri poslovanju, da so dostopne in zlahka dostopne vsem ter da nege kože ne predstavljajo kot elitno, drago in nedosegljivo stvar", je povedala slavna igralka.

Čeprav morda igralka ni jutranji tip človeka, je Kate razkrila, da od kar ima družino, svoj dan začne ob 6.30, da v miru spilje skodelico čaja, brez katerega ne more nadaljevati dneva.

In kako postopa zvečer?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)

Igralka vedno odstrani svoja ličila!

Vemo, da je to ključnega pomena, toda koliko od nas je resnično striktnih pri odstranjevanju ličil po naporni noči ali izjemno napornem dnevu?

Zdaj je čas, da se zgledujete po Winsletovi, ki si vedno odstrani ličila, "ne glede na to, kako utrujena sem", pravi. Uporablja dobro čistilno sredstvo za čiščenje obraza in ravno gobico za obraz, da je njen obraz "resnično čist". "Če sem bila ves dan naličena (kar v običajnem življenju ne počnem), si vzamem 10 minut, da si ličila dobro odstranim in poskrbim, da je vse očiščeno z mojih oči. Uporabim toplo krpo za umivanje. Nato uporabim fantastičen nov nočni serum in nanesem najljubšo vlažilno kremo", dodaja igralka.

"Dobra krema za oči je zelo pomembna, če pogosto potujete, imate preveč poslovnih obveznosti ali ste pod stresom. Zato se okoli oči največkrat pojavijo temni kolobarji in v tem primeru bo dobra krema zelo koristila", svetuje Kate.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)

Njena izjava o staranju v Hollywoodu je na nas pustila najmočnejši vtis:

"Nimam skrivnosti. Vsaki ženski, ki poskuša doseči hollywoodski videz, želim povedati: to je mit. To je res mit. Ženske, ki so vse sijoče in bleščeče videne na rdeči preprogi, so prej vsaj štiri ure bile deležne lepotne obravnave, da so videti, tako kot so in verjetno so imele razkošne nege obraza vsak dan v tednu pred dogodkom. To je trenutek v času. Zame je skrivnost staranja v kateri koli starosti, hollywoodski ali ne, pravzaprav sprejeti to, kar si, in sprejetje, da se ne moremo boriti s časom in spremembami. Seveda lahko naredimo nekaj stvari, da ohranimo svoje zdravje in kožo, se malo bolje počutimo in podaljšamo njeno trajanje. Ampak zame gre za lepoto, ki prihaja od znotraj in ni tako samokritična – to je pomembno,« je dejala in dodala, da verjame, da smo zdravi in ​​zmerni le, če dobro jemo, se spoštujemo in zaščitimo.

Zase pravi, da se je resnično naučila, da je zdravje na prvem mestu, preden seže po ogledalu ali steklenički z izdelkom. "In če kaj, se s starostjo vse manj oziram v ogledalo", je še dodala. "V dvajsetih letih sem verjetno več razmišljala o svojem videzu kot zdaj, in sicer iz preprostega razloga, ker imam s staranjem pomembnejše stvari, ki me skrbijo, kot pa to, kako sem videti. Kot so družina, sreča in zabava! Ko postaneš starš, se začnejo uresničevati prednostne naloge in moj pristop k lepoti danes izhaja iz želje, da bi se počutila srečno in zdravo", je povedala slavna igralka. Najboljše in najlepše se počuti, ko ima občutek, da je dobra mama in ko se pri svojem delu in ljubezni do družine trudi po svojih najboljših močeh. "Če najprej poskrbim zase in lahko poskrbim za vse druge, je to še toliko bolje. In tega sem se naučila šele s starostjo", je igralka povedala za konec. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)

In kakšen je njen videz, ko ni v službi?

"Ta je enostaven! Običajno sem v oblačilih za trening in kakšnem debelem pulovarju. Moji lasje so verjetno mokri, saj nimam časa, da bi si jih pravilno posušila. Vedno sem minimalno naličena. Trepalnice si navijam bolj iz navade kot zaradi česar koli drugega, za doma pa skoraj nikoli ne uporabim maskare, zgolj dober balzam za ustnice. Odkar pomnim, sem precej zasvojena z balzami za ustnice", je dejala Kate WInslet. 

Winsletova ni edina zvezdnica, ki se poslužuje preprostega pristopa k lepoti. Tudi Salma Hayek, Natalie Portman in Katie Holmes se raje držijo preprostosti. To je še en dokaz, da so zvezdnice resnično takšne kot mi ... vsaj včasih.

Fotografije: Instagram/@kate.winslet.official

Preberite še: Kaj obleči med nosečnostjo: zagotovite si šik in eleganten videz brez nosečniških oblačil

Priporočamo tudi: Trendi superg: To je 5 največjih športnih copat za leto 2022. Že imate enega od teh favoritov?

Najbolj brano