Horoskop: Kako vaš znak vpliva na vaše seksualno življenje?

Preverite, kako se to, kar ste po horoskopu, odraža, ko skočite med rjuhe.

Horoskop: Kako vaš znak vpliva na vaše seksualno življenje? - Foto: Profimedia

Razkrivamo najbolj sočne podrobnosti o tem, kaj zodiakalno znamenje, v katerem ste rojena, prinaša v vaše seksualno življenje.

Če ste ovnica, se pri vas vse vrti okoli 'ta hitrega'

Vsi se znajdemo kdaj tam: obupna potreba dati se dol, na voljo pa bolj malo ali nič časa. Vam je znano, kaj? Vedno ste voljna hitrega seksa bolj kot katerokoli drugo znamenje. Rada imate nore, čutno-zabavne in ognjevite erotične igrice.

Seks položaj za vas: Vi na vrhu in on spodaj je za vas najprimernejša pozicija in najhitrejša pot do orgazma. 

Če ste bikica, za vas velja pregovor 'počasi se daleč pride'

Bikice ste vztrajne. Svoje cilje (na splošno in) v postelji se lotite dosegati počasi in zanesljivo. Sicer ste zelo ljubeče in pozorne ljubimke. Med rjuhami se vedno znova potrudite in date vse od sebe. Vaša tovrstna vzdržljivost je tako ali tako proglašena za legendarno! O končnem eksplozivnem ognjemetu pa sploh ne velja izgubljati besed.

Seks položaj za vas: čutna žlička, ki vaju bo oba noro vzburila.

Seksualno življenje dvojčic mora biti vedno zabavno, sveže in mora temeljiti na spogledovanju!

Dvojčice kot živahne, igrive in okretne predstavnice nebesnega znamenja so med rjuhami veliko bolj ranljive, kot bi si upali trditi. Sposobnost, da počnejo več stvari hkrati, in potreba po raznolikosti kažeta na njihovo razburljivo spolnost.

Seks položaj za vas: on je udobno nameščen na sedežu v sredini dnevne sobe, vi pa z vrha nonšalantno vstopate vanj. Aja, to še … noge imate parkirane na njegovih ramenih.

Znamenje raka velja za najbolj romantično nebesno znamenje

Če ste rakica, bi moralo vaše seksualno življenje izgledati nekako tako: občudujoči pogledi, dolgi poljubi in tone dotikov.

Seks položaj za vas: intimen in vroč sedeči položaj, ki vam dovoli, da vzamete vajeti v svoje roke. On sedi po turško, vi pa se ga (od zgoraj) oklenete in ga objamete z nogami. Vaš libido bo v višavah, njegov srčni utrip pa bo podivjal.

Levinje so rade v središču pozornosti in nič drugače ne bi smelo biti tudi v njihovi spalnici!

Ste levinja? Ob sebi potrebujete moškega, ob katerem bo seks lahko dramatičen, zabaven in energičen. Takšnega, ki vas bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen pa mora biti prenašati tudi vašo gospodovalnost in vam ustreči v vseh vaših muhah.

Seks položaj za vas: podoben je misijonarskemu, le da so pri tem vaše noge ovite okoli njegove zadnjice.

Device so ekstremno organizirana in delovna znamenja …

Zato ni nič šokantnega, da uživajo v seksu na delovni ali kuhinjski mizi – saj veste, na lokacijah, kjer potekajo delovne aktivnosti. Pridne in natančne device pa ob sebi ne trpijo domišljavih moških. Njene želje lahko najbolj zadovolji moški, ki je samozavesten, urejen in zanesljiv.

Seks položaj za vas: pajkova mreža. Zavijta se v orgazmičen vozel, nato pa napetost stopnjujta s počasnim in nežnim drgnjenjem.

Ste tehtnica? Potem najverjetneje nenehno iščete znameniti 'om' na vseh področjih v življenju.

No, in zakaj ne počnete tega tudi v spalnici? Najboljši seks za tehtnico je tisti, ko oba partnerja doživljata maksimalen užitek in sta enakovredno pozicionirana. Všeč so vam provokacije. Ko so strasti najbolj vroče znate napetost stopnjevati in jo zaustavljati, kakor in kadar to sama želite.

Seks položaj za vas: partner kleči, vi pa se priklopite nanj (pred njim si – se ve). Pričnite se drgniti ob njegov penis in stegna. Ne pozabite mu poslati nekaj soparnih pogledov čez ramo.

Za škorpijonke mora biti seks globok in strasten

Vse boste naredili, da bi mu ugodili, saj vas ravno to najbolj vznemiri. Vaš pohoten pogled ste sposobna obdržati pred, med in celo po vajinem vročičnem aktu, kar ga navdaja z občutkom, da sta edini živi bitji na svetu.

Seks položaj za vas: on je na vrhu, vi spodaj. Vse kar morate narediti je, da med njegovimi nogami stisnete svoje noge. Predstavljajte si: trenje, trenje, trenjeee!

Strelke so za akcijo!

Igrivost in zabava sta pri vas nepogrešljivi, medtem ko seks po navodilih učbenika zagotovo ne pride v poštev. Stalno menjavanje položajev je mega, pravite? Poskusite še spodnje!

Seks položaj za vas: strastna presta. Pokleknita, obrnjena drug proti drugemu, in z nasprotnima nogama stopita trdno na tla. Približajta se in združita. Nagnjena naprej in oprta drug drugemu na stegno se zazibljita naprej in nazaj.

Ko se kozoroginje razgrejejo, grejejo skoraj večno!

V postelji so perfekcionistke, zato se vsakič znova skrajno potrudijo za svoje samce. Najboljši seks za vas je stoječi seks.

Seks položaj za vas: okoli njegovega pasu se ovijte s svojimi nogami, on pa vas naj prisloni ob rob stola ali mize.

Vodnarke imate precej razburljivo življenje tako znotraj kot tudi zunaj spalnice

Idej v spalnici vam nikoli ne zmanjka, tako vašemu izbrancu ne more biti dolgčas. Najbolj všeč so vam položaji, ko vas partner vzame od zadaj.

Seks položaj za vas: čarobna gora. Predse potegnite kup blazin in se udobno namestite nanje, vaš partner pa naj vas s suvanjem od zadaj popelje do nebes.

Nobeno presenečenje ni, da imajo ribe najraje seksualne užitke v vodi

Ribice prisegate na nežnost. Vaša notranja narava pa (verjeli ali ne!) najbolje pride do izraza ob vodi, v bazenu, vroči kadi.

Seks položaj za vas: 'podmornica'. Partner naj sedi na drugi stopnički v bazenu, vi mu sedite v naročju in se nagnete nazaj ter lebdite … vse do velikega O.

Fotografije: Profimedia

Vir: Cosmopolitan.si

Preberite še: Ko boste letos kupovale kopalke, ne pozabite preveriti TEH slovenskih spletnih butikov!

Priporočamo tudi: TAKO boste izbrale frufru, ki pristaja vaši obliki obraza!

Najbolj brano