Čas za razvajanje v dvoje

Nekateri radi pred vročino pobegnejo na morje, drugi si radi privoščijo počitek v gorah. Mogoče bi letos za kakšen podaljšan vikend pobegnili v dvoje v toplice in si privoščili pravljično razvajanje – s čokoladno savno, masažo in romantično večerjo v dvoje.

Promocijsko sporočilo, 22. 6. 2012
Čas za razvajanje v dvoje - Foto: Shutterstock

Vzemite si čas samo zase in za svoje najdražje

Čas, ko si lahko oddahnete po naporni pomladi in napolnite baterije za nove izzive v jeseni.

Privoščite si podaljšan vikend v dvoje v toplicah in si privoščite pravljično razvajanje – s čokoladno savno, masažo in romantično večerjo v dvoje.

Vse to vam je na voljo v svetu termalnih užitkov Wellness Orhidelia. Najprestižnejši del Term Olimia bo zagotovo prebudil vaše telo in duha ter prebudil vajino ljubezen. V bazenih se boste lahko potopili v čudoviti vodni svet in sprostili v objemu vodnih kapljic, v savna centru pa ogreli telo in srce.

Wellness Orhidelia je arhitekturni kolaž izbranih luksuznih detajlov, ki vam omogočajo, da ste vedno v intimi svojih misli in čutnih doživetij.

Nepozabno doživetje!

Pravljica Olimske noči - v enemu izmed najboljših wellness centrov v Sloveniji, vam je sedaj na voljo po ekskluzivni ceni v novem klubu nepozabnih doživetji po ugodnih cenah – www.kahani.eu.

Najbolj brano