Pozabite na Italijo, na degustacijo vrhunskih parmezanov se odpravite na Fontano vin Vodole

Italija, čudoviti razgledi, pred vami pa slastna sirova plošča – parmezan, pecorino in še nekaj drugih vrst sira, ki jih ne znate niti poimenovati, veste pa da so norega okusa in se krasno prilegajo h kozarcu vina.

Pozabite na Italijo, na degustacijo vrhunskih parmezanov se odpravite na Fontano vin Vodole - Foto: promocijsko gradivo

Predlagamo, da Italijo zadnji majski večer, 31. maja in na najdaljši dan v letu, 21. junija, zamenjate za Fontano vin Vodole, kjer vam ponujajo še bolj čudovite razglede, mir v naravi in zraven degustacijo vrhunskih parmezanov.
Družina Mak vas vabi, da se udeležite degustacije vrhunskih parmezanov, kjer boste spoznali raznolike vrste parmezanov in uživali v slastnih sirnih dobrotah.

Mislite, da veste, kaj je parmezan?

Poznate razliko med Grana Padano in Parmigiano Reggianom?

Svet Parmigiana Reggiana je zelo raznolik. Italijani ga imenujejo tudi kralj sirov, čigar zgodovina sega v 11. stoletje. Parmezani pa se razlikujejo med seboj po kvaliteti, kraju pridelave in pašnikih, na katerih se pasejo krave.

Kaj lahko pričakujete?

Vsi predstavljeni vzorci so nagrajeni z zlatimi medaljami iz WCA (World Cheese Awards). Dva izmed vzorcev se celo ponašata z dvojno zlato medaljo za kvaliteto in spadata med kronske dragulje v svetu parmezana. Za dodatno zadovoljstvo in da bo zadnji majski večer kar se da popoln, degustaciji vrhunskih parmezanov sledi še degustacija vrhunskih vzorcev balzamičnega kisa (Aceto Balsamico), ki so starani vse od 4 leta pa vse tja do 12 let.

Kdo?

Družina Mak vas vabi na prijetno druženje.

Kdaj?

V sredo 31. maja in v sredo, 21. junija ob 20.00 bo cheesy.

Kje?

Fontana vin Vodole.

S kom?

V družbi najboljših prijateljev, v romantičnem vzdušju skupaj s partnerjem ali pa pridite sami. Dolgčas vam zagotovo ne bo.

Zakaj?

Ker je parmezan odličnega okusa in vam želijo predstaviti krasne sire, ki jih boste lahko tudi poskusili in se končno odločili, kateri je vaš najljubši. Dogodek je omejen na 50 oseb, cena degustacije je 28 evrov. Hitro si zagotovite prosto mesto in se prepustite slastnim okusom ob dobri kapljici vina.

Najbolj brano