Preveč seksa oz. ali je to sploh mogoče?

Pri ženskah ni bojazni!

Lifestyle, 23. 1. 2017

Seks

Obstaja majhna verjetnost, da bi ženske predozirale s seksom, navsezadnje seks utrjuje trebušne in zadnjične mišice in (odvisno od položaja) tudi mišice po celem telesu. Zato se ob seksualni praksi lahko ohranja dobra telesna kondicija, da psihične kondicije in dobre volje zaradi hormonske doze užitka niti ne omenjamo.

Kakšna pa je situacija pri moških?

Povsem naravno je, da penis po ejakulaciji uplahne in si 'odpočije'. Pravzaprav gre za to, da je med erekcijo v penisu veliko krvi in ker ta ne kroži, tkivu ne dovaja novih zalog kisika. Zato, da bi tkivo za proces obnavljanja prejelo dovolj kisika, pa se mora sprostiti. Po tem vam je lahko jasno, da je viagra lahko zelo nevarna za mlade moške, ki nimajo težav z naravnim 'dvižnim sistemom', kajti celice, ki ne dobijo dovolj kisika, začnejo odmirati!

Preventiva!?

To pomeni, da se morate tudi vi (ker on včasih ne ve, kaj je dobro zanj) zavedati dejstva, da si mora njegov korenjak po napornem delu odpočiti! Če tudi sami radi veliko spolno občujete, pa bodite pozorni še na nekaj pomembnih točk:

1. Poskrbite, da bo vaša vagina vedno dovolj navlažena – če bo po dolgotrajnem seksu vzburjenje manjše in posledično tudi vlažnost minimalna, uporabite lubrikant, da zaradi trenja ne bi prišlo do poškodb v nožnici.

2. Zaščitite se pred spolno prenosljivimi boleznimi in v primeru, da menjate spolne partnerje, vedno uporabite kondom!

3. Glejte, da ne bo prišlo do neželene nosečnosti.

4. Če in ko vam nekaj ne paše več, prenehajte – poslušajte svoje telo, ki vam bo povedalo, kdaj ima dovolj seksa.

Preberite še: Analni seks: Menite, da gre za BOLEČINO ali VESOLJNI UŽITEK?

Priporočamo tudi: ZAPOVEDI, ki vas bodo naučile ljubiti sebe in svoje telo

Najbolj brano