Kate Hudson razkrila, kaj je izločila iz svoje prehrane, da je izklesala svojo postavo za film "Glass Onion": "Ko so vsi uživali in pili alkohol, sem si sama privoščila kumarice s feto"

Hollywoodska zvezdnica Kate Hudson je morala v pripravah na prizor v bikiniju v nedavno izdanem filmu "Glass Onion" upoštevati nekatere omejitve pri prehrani. Igralka je razkrila, da je jedla samo kumare in feto ter se vzdržala alkohola, da bi zagotovila, da bo njeno telo za prizor v bikiniju videti čvrsto.

Kate Hudson razkrila, kaj je izločila iz svoje prehrane, da je izklesala svojo postavo za film "Glass Onion": "Ko so vsi uživali in pili alkohol, sem si sama privoščila kumarice s feto" - Foto: Profimedia

Kate Hudson je že vrsto let priljubljena v Hollywoodu. V romantičnih komedijah iz leta 2000 je bila glavna zvezda, pred kratkim pa se je Hudsonova vrnila v svojo formo v priljubljenem novem Netflixovem filmu Glass Onion: A Knives Out Mystery. Kate Hudson, ki se rada zdravo prehranjuje, je v filmu navdušila s svojo fit postavo in ravno prizor z bikinijem je bil tisti, ki je oboževalce zares navdušil. Pred kratkim je Kate Hudson sodelovala v poglobljenem intervjuju, v katerem je razkrila svoje skrivnosti, da je bila v pikantnem oranžnem bikiniju videti napeta in urejena.

Treba je poudariti, da ima film petzvezdično igralsko zasedbo, v kateri so Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn in Madelyn Cline. Mi pa smo imeli oči le za Kate Hudson, ki je bila kot vedno neustavljiva.

Ne spreglejte:

Kate Hudson, hčerka igralke Goldie Hawn, nastopa že od malih nog. Zaslovela je že v zgodnjih dvajsetih letih, ko si je s trdim delom prizadevala, da bi se uveljavila po lastnih zaslugah. V zadnjih letih je Kate upočasnila svoje filmsko delo in se raje posvetila družini in drugim poslovnim podvigom. Vendar jo je vloga Birdie Jay, supermodela, ki je postala modna oblikovalka, očitno nagovorila - in za številne oboževalce je eden najboljših delov povsem novega filma Steklena čebula.

V enem od opaznih prizorov v filmu se Kate odpravi na bazen v svetlo oranžnem bikiniju. Nemogoče je bilo spregledati njene napete trebušne mišice in fit noge, in čeprav je igralka znana kot privrženka fitnesa in osebne nege, je pred kratkim razkrila, da se je držala restriktivne diete, da je lahko odigrala prizor v bikiniju.

Kaj je Kate Hudson povedala o pripravah na prizor v bikiniju v filmu 'Glass Onion'?

43-letna igralka je popolna v vlogi Birdie Jay, modne navdušenke z brezhibnim slogom. Skozi ves film ima ubijalski videz, še posebej pa pritegne pozornost, ko njen lik pride k bazenu v čudovitem oranžnem bikiniju z globokim izrezom. Kate Hudson je v tem prizoru osupljiva. Eleganten in seksi kopalni kostim nigerijske blagovne znamke Andrea Iyamah, model Mulan Orange, odlično poudari igralkino sanjsko postavo.

Kate Hudson je na promocijski turneji filma Glass Onion s svojimi prosojnimi oblačili in razkrivajočimi izrezanimi oblekami poskrbela za pravo razburjenje. Toda pod glamuroznim videzom je hčerka Goldie Hawn le še ena ženska. Razkritje njenega telesa javnosti je zahtevalo nekaj manjših žrtev. Kate Hudson je v oddaji This morning with Philip & Holly razkrila, da se je v pripravah na prizor v bikiniju podvrgla posebni dieti in spregovorila o tem, kako zabavno je bilo snemanje filma Glass Onion. V tem času se je tudi povsem odrekla alkoholu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N D R E A I Y A M A H (@andreaiyamah)

Scena s kopalkami, pripravljena s posebno prehrano

"Vsi so pili Aperol Spritz v Grčiji, jaz pa sem samo čakala na snemanje tega prizora, da bi se jim končno lahko pridružila," se je zasmejala. Dodala je: "Vsi so se dobro zabavali, jaz pa sem si rekla: 'Jaz si bom privoščila samo to kumarico s feto'. Kate Hudson je pred snemanjem prenehala z uživanjem alkohola in prešla na prehrano s solato iz kumar in fete. 

Povzeto po članku z GRAZIA FR

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Presenetljiva preobrazba Monice Bellucci: Igralka se je odločila za rdečkast lesk, ki njene lase elegantno poenoti

Priporočamo tudi:Napitek s kurkumo, ki spodbuja hujšanje in pospeševanje presnove: Pripravek pijte 5 dni in to so spremembe, ki jih boste deležni

Najbolj brano