Zakaj letos obiskati prvo edicijo festivala Creamfields South

Tega ne smete zamuditi.

Zakaj letos obiskati prvo edicijo festivala Creamfields South - Foto: Promo

Ljubitelji glasbenih festivalov gotovo poznate festival Creamfields, ki velja za enega izmed najboljših prizorišč za elektronsko glasbo in se odvija v Liverpoolu. Letos se festival po dveh letih premora vrača še močnejši s kar dvema edicijama.

Junija bo Creamfields South prvič privabil obiskovalce v park Hylands Park v mestu Chelmsford (približno dve uri iz Londona).  

Kdaj? 

Od 2. do 4. Junija. 

Kje?

Hylands Park v mestu Chelmsford.

Katere izvajalce lahko pričakujete? 

Nastoplo bo več kot 100 glasbenikov. Med najbolj priljubljenimi so gotovo Calvin Harris, David Guetta, Becky Hill, Carl Cox in  Fatboy Slim. Ljubitelji elektronske glasbe pa se bodo razveselili tudi izvajalcev, kot so Camelphat, deadmau5, Charlotte de Witte, Jamie Jones, Amelie Lens, Eric Prydz,Andy C, MK, Oliver Heldens, Idris Elba in Fisher.

Karte so še vedno na voljo tukaj.

Kako do tja?

Najlašje je, da iz Benetk, Trsta, Zagreba ali Ljubljane poletite v London in se nato z vlakom ali avtobusom odpeljete do Chelmsforda.

Hotel ali kamp?

Tako kot karte, tudi nastanitev rezervirajte čim prej, saj je število nastanitev v neposredni bližini zelo omejeno. Sobe so razprodane že več kot šest mesecev pred začetkom. Najpogumnejši se odločijo za kampiranje, ki je na voljo tik ob prizorišču. Prebujaje tik ob dogajanju ima svoj čar, ki ga morate doživeti vsaj enkrat, a pripravite se na glasne sosede, blato in ne pozabite na toplejša oblačila. 

Ni dvoma, obeta se nam festival, ki ga še dolgo ne bomo pozabili. 

Na festivalu leta 2019 smo poklepetali s Tiëstom, ki nam je zaupal, kaj ga žene k ustvarjanju nove glasbe. Intervju preberite tukaj

Fotografije: Promocijsko gradivo 

Preberite še: Katarina Čas je očarala z enim izmed najlepših poletnih stjalingov

Priporočamo tudi: Vsaka ženska bi morala jesti ta semena, ko dopolni 50 let: Upočasnijo staranje kože in kosti

Najbolj brano