SoundGarden: festival kreativnih prebojev, mreženjski festival kreativcev in inovatorjev 2. in 3. julija

Za vse freelancerje in tiste, ki ste se zataknili v svojem delu,  ki iščete nove priložnosti v inovativnih podjetjih, kreativne mentorje za razvoj svojih projektov ali pa ste izredno radovedni posamezniki, ki želite širiti svojo osebno in poslovno mrežo. 

SoundGarden: festival kreativnih prebojev,  mreženjski festival kreativcev in inovatorjev 2. in 3. julija - Foto: promocijsko gradivo

Vsi kreativni posamezniki, ki iščete nova orodja in tehnike kako bolje funkcionirati v timih, istomisleče posameznike, ki jih ne navdušuje konferenčni koncept učenja, za kreativne učenjake in ljudi z rastočim mindsetom. Za vse introverte, ki potrebujejo varen in neobremenjen prostor za mreženje in festivalsko okolje, da se sprostijo. Prišel si med prave ljudi, končno je tukaj prostor, ki te slavi. 

SoundGarden skupnost ti pomaga odpreti glavo, razširiti kreativna obzorja in te poveže z mrežo somislečih, s katerimi boš kreiral svojo bodočnost! Včasih je dovolj en sam človek, da ti spremeni življenje. 

Komu je sploh namenjen SoundGarden?

Prvi festival na slovenskih tleh, ki povezuje kreativne posameznike in inovativne podjetniške zgodbe v objemu enkratnega sproščujočega okolja z željo po kreiranju novih poslovno - kreativnih prebojev. Posameznike bomo spoznali z enkratnimi podjetji in enkratna podjetja z novim in svežim potencialnim kadrom. Gre za vse posameznike, ki si želijo prebiti stalno okolje razmišljanja in spoznati izredno navdihujoče posameznike s katerimi bodo lahko gradili nove projekte. Spoznaj ljudi, ki jih občuduješ na Linkedinu, poslušaš na podcastih ali slediš njihovim izrednim projektom. 

Prvi vikend julija, natančneje 2. in 3. julija 2022 vabljen ob Velenjsko jezero na osupljivo lokacijo, dress code je tako očiten: festivalska in ne pozabi na kopalke in sončno kremo. 

Kaj bomo počeli?

  • Izvedli bomo  strokovne panele, »out of the box« delavnice, networking dogodke, inovativne svetovalnice, koncerte in različne športne aktivnosti.
  • Dotaknili se bomo tem kot so motivacija, kultura, mreženje, komunikacija, mindset, kreativnost, podjetništvo, altruizem, osebna rast in razvoj, nevroznanost, blockchain in NFT tehnologija, finance, šport, glasba. 
  • Izvajali bomo networking dogodke in mreženjske povezave, se učili kako graditi visoko učinkovite teame, kako javno bolje nastopati, graditi vrhunsko poslovno in socialno mrežo, izkoristili potencial naših možganov in pa hkrati tudi kako vstopiti v svet NFTjev, kako svojo spletno stran oplemeniti z virtualnim sprehodom, kako upravljati s svojimi financami in kako bolje izkoristiti naša družbena omrežja. 
  • V jutranjih pogovorih vas bodo navdihovali posamezniki, ki so ustvarjali kreativne, športne, znanstvene in podjetniške preboje, hkrati pa bomo govorili o pomembnosti altruizma in osvojitvi nove blockchain tehnologije. Ves čas boste obkroženi s festivalskim okoljem, ki bo ponujal chill out kotiček, mreženjske utripe, glasbo in športne aktivnosti. 
  • Na panelih se bomo pogovarjali z uspešnimi kreativnimi znanstvenimi in podjetniškimi virtuozi, trenutno potrjeni: Valerie Wolf Gang, Ninna Kozorog, Nastja Kramer Pesek, Marko Vidrih, Jan Vidic, Rob Svenšek, Klemen Selakovič, Maša Jazbec, Dominik Kobold, Erik Kapfer, Miha Lesjak, Toni Cahunek. 
  • Kreativne delavnice bodo izvajale reformativno-inovativne institucije ter drzni in kreativni posamezniki, trenutno potrjeni: Inštitut Pina, Urška Jež, Marko Vidrih, Maja Novak, Boško Praštalo, Nejc Pongrac, Davor Majc, Ernes Sujič, Univerza Sigmunda Freuda, Taja Kramer, Kaja Čop in Nastja Mulej.

Med glasbenimi izvajalci na večernem odru Vista boste poslušali: 

Fed Horses, Torul, Jimmy Barka Experience in Pantaloons, glasbenih aktivnosti pa s tem še ni konec. Na Visti zvečer bodo koncerti brezplačni za vse obiskovalce, ostale vsebine so zaprtega tipa. 

Podrobnejši urnik s trenutnimi potrditvami na povezavi. http://soundgarden.si/urnik/

*Prvih 77 early bird vstopnic še v prodaji, cene dvignemo 27.maja ali ob razprodaji*
https://www.entrio.si/event/festival-soundgarden-poslovno-kreativni-festival-11147

Fotografije: Promocijsko gradivo

Najbolj brano