Znani so vsi igralci, ki bodo nastopili v novi seriji Opravljivka

Vse, kar vemo o novi seriji.

Znani so vsi igralci, ki bodo nastopili v novi seriji Opravljivka - Foto: Profimedia

Vsem najljubša oddaja Opravljivka o elitnih najstnikih z Manhattna se uradno vrača in končno imamo pet glavnih igralcev.

Julija je HBO potrdil snemanje 10-epizodne serije. Tu so vse podrobnosti, ki jih vemo o vrnitvi slavne serije na TV.

Emily Alyn Lind je prva uradna nova članica zasedbe.

V ponedeljek smo ivedeli, da je Emily Alyn Lind glavna igralka v novi seriji. Emily bo igrala Audrey, lik, ki je bil v dolgoletni zvezi in se začne spraševati, kaj vse bi še lahko preizkusil".

Igralcem so se pridružili tudi novi člani.

Istega dne so potrdili štiri nove igralce serije Gossip Girl: Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez in Jason Gotay. Nova serija naj bi sledila podobni dinamiki likov kot v originalu, Peak, Brown in Lind kot vodilni trio ter Fernandez in Gotay kot člana osrednjih vlog.

Potrjeni pa so bili še štirje novi igralci.

HBO zapoljuje še zadnje proste vloge in mladim igralcem podeljuje vloge, ki jim bodo spremenile življenje. Tako se novi seriji pridružujejo Tavi Gevinson skupaj s Thomasom Dohertyjem...

...ter Adam Chanler-Berat in Zion Moreno

Novi liki se bodo sklicevali na Sereno, Blair, Chucka in Dana.

V intervjuju za Entertainment Tonight so ustvarjalci serije povedali, da ne gre za nadaljevanje ali poustvarjanje originalne serije, ampak za zgodbo, pripovedovano z drugega zornega kota.

Glede prvotne zasedbe so dejali, da si sicer želijo in upajo, da bi se vrnili, vendar ničesar ne obljubljajo.

Zgodba se bo odvijala na Constance Billard.

Poleg bolj reprezentativne igralske zasedbe in skrivnostnega zasuka se bo zgodba odvijala v realnem času. Liki bodo obiskovali Constance Billard School for Girls, 12 let po izvirniku.

Kristen Bell se vrača.

Tudi v novi seriji bo pripovedovala Kristen Bell, tako kot je to storila za prvih šest sezon. "Kristen Bell je bila vedno in bo vedno glas Gossip Girl," so v izjavi zapisali producenti.

Blake Lively trenutno ni vključen v ponovno zagon.

Blake Lively, ki je v originalni seriji igrala lik Serene van der Woodsen, je že pred časom povedala, da v novi seriji ne sodeluje in ni prepričana, če bi se želela vrniti. 

Penna Badgleyja ne zanima, vendar ne izključuje možnosti.

V preteklosti Penn Badgley ni bil več navdušen nad igranjem Dana Humphreyja. Toda v novem intervjuju za Entertainment Tonight je bil bolj odprt za idejo, sicer pa se o tem z ustvarjalci serije še ni dogovarjal.

Hilary Duff bi se vrnila.

Hillary Duff je že lansko leto razkrila, da bi s veseljem spet snemala serijo Opravljivka, če bi jo povabili. Ob novici, da bodo posneli novo serijo, je bila navdušena.

Leighton Meester odprta za novo serijo.

Leighton Meester je že dolgo nazaj povedala, da je odrta za novo serijo, vendar se je teme vseeno lotila z mero oklevanja. Kljub obotavljanju pa ima igralka jasno vizijo, kaj bi Blair zdaj počela. Ko smo nazadnje videli Blair Waldorf, je imela otroka s Chuckom Bassom in je vodila lastno modno podjetje. "Blair Waldorf bo verjetno prvič predstavila svojo novo modno linijo. Verjetno na tednu mode v New Yorku!" je povedala in dodala, da je ustvarjalci serije sicer niso kontaktirali.

Chace Crawford se vsekakor želi pojaviti v novi seriji.

Decembra je Chace Crawford za Us Weekly povedal, da je odprt za idejo o ponovnem igranju Nata Archibalda, meni, da bi bila igralska zasedba morda prestara, da bi lahko ponovno upodobila svoje nekdanje vloge. Povedal je še, da si ne predstavlja teh likov v njihovih tridesetih, vendar bi z veseljem sprejel manjšo vlogo. 

Ed Westwick v resnici ni ljubitelj ideje.

Ko je maja 2017 Westwick imel intervju z Radio Times, je dejal, da se mu zdi, da je ideja o ponovnem zagonu Gossip Girl nemogoča in da je njegov lik Chuck Bass "odigran". Ker tudi sicer ni ljubitelj ponovnih snemanj katerihkoli serij, je kljub svojim ostrim besedam dejal, da bo izkoristil priložnost, da bi spet igral Chucka - a le, če mu bodo ponudili milijone dolarjev.

Fotografije: Profimedia

 

Preberite še: Poglejte drzna stajlinga, ki sta ju Kim in Kourtney nosili na pariških ulicah

Priporočamo tudi: Ekskluzivno iz Pariza: Oglejte si viralen trenutek z modne revije Thom Browne

Najbolj brano