Poglejte drzna stajlinga, ki sta ju Kim in Kourtney nosili na pariških ulicah

Slavni sestri sta v lateksu znamke Balmain svoji hčerki v Parizu odpeljali na nedeljsko mašo Kanyeja Westa.

Poglejte drzna stajlinga, ki sta ju Kim in Kourtney nosili na pariških ulicah - Foto: Profimedia

Sestri Kardashian sta na pariškem tednu mode, kar pomeni eno: cel teden stajlingov luksuzne mode naravnost z modnih pist. Za nedeljsko mašo Kanye Westa sta Kim in Kourtney nosili rjav lateks iz Balmainove kolekcije za jesen in zimo 2020, ki jo je v Parizu že predstavil njihov družinski prijatelj Olivier Rousteing.

Kanye West je to nedeljo zjutraj svojo nedeljsko mašo izpeljal kar na pariškem tednu mode. Pevka je za slovesnost zbral člane modne industrije, vključno s Haiderjem Ackermannom, Simonom Portejem in Olivierjem Rousteingom, v Théâtre des Bouffes du Nord v Parizu.

Oblečeni v bež zborovske uniforme in Yeezy superge, so Kanye in številni pevci več kot eno uro izvajali evforični nabor verskih pesmi, začenši z dramatično Carmina Burana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Maestro, ki je vodil zbor, je na kratko spregovoril o anti-materializmu in tako goste modnega tedna spomnil na krščanske vrednote, ki so temeljile na dogodku. West ni govoril, ampak je prepeval kratko in tiho, podkrepljen s svojim izjemnim zborom, ki je od navdušenja poplesaval po prizorišču.

Kim je za dogodek izbrala kombinacijo v kamelji barvi z minimalističnimi sandali in dolgim čopom, medtem ko je Kourtney nosila temno rjav top in hlače z visokimi črnimi škornji. Pridružili sta se jima tudi njuni najstarejši hčerki, Penelope in North.

Njuna "druga koža" je na nedeljski maši morda dvigala obrvi, toda njun stajling je bil oboževan na modni reviji znamke Balenciaga, na katero sta se kasneje odpravili.

Toda ta kombinacija ni edini videz, v katerem je Kim zasijala v Parizu.

Nosila je tudi lateks stajling v temno rjavi barvi in nežno roza odtenku.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ekskluzivno iz Pariza: Oglejte si viralen trenutek z modne revije Thom Browne

Priporočamo tudi: Obroč za lase bomo prihodnjo sezono nosili na popolnoma nov način! Poglejte, kako


 

Najbolj brano