Ekskluzivno iz Pariza: Oglejte si viralen trenutek z modne revije Thom Browne

Vstopite v pravljičen svet Thoma Browna. 

Ekskluzivno iz Pariza: Oglejte si viralen trenutek z modne revije Thom Browne - Foto: Profimedia

Obiskovalci modne revije Thom Browne so se pred dežjem zatekli v pravljično dvorano, podobno svetu Narnije. Tla so bila posuta s snegom, modna pista pa je bila polna dreves in mogočnih rjavih vrat, skozi katera so se kasneje sprehodili manekeni in manekenke.

Modno revijo so odprle magične živali, oblečene v modro, rdečo in belo, barve značilne za Thoma Browna. Ko so te zasedle svoja mesta ob robu modne piste, so se iz zakulisja začeli sprehajati pari, moški in ženska, oba oblečena enako.

Suknjiči in plašči v različnih odtenkih sivine z igrivim pridihom in motivi živali. 

Modna revija se lahko pohvali tudi z odlično glasbeno podlago. Priredba pesmi Here Comes the Sun se je med finalnim hodom nepričakovano spremenila v I'm a Slave 4 U, pevke Britney Spears, šov pa se je zaključil z originalom skupine The Beatles. 

Vse oči so bile na koncu uprte v žirafo, zvezdo večera, ki je z igrivo razposajenostjo stopila skozi vrata in zaprla modno revijo. 

Prva vrsta je bila napolnjena z imeni iz modne industrije od Anne Wintour in ostalih urednikov do modnih blogerjev. Med najbolj znanimi parčki pa sta bila tudi Maisie Williams in njen fant Reuben Selby, ki sta znana po ujemajočih se stajlingih. Tudi tokrat nista razočarala. 

Pripravila: Ana Abram

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je najbolj priljubljena pričeska z milanskega tedna mode (+ kako jo posnemati)

Priporočamo tudi: Obroč za lase bomo prihodnjo sezono nosili na popolnoma nov način! Poglejte, kako

Najbolj brano