Essentiq: Kozmetika, ki vas bo resnično razvajala!

Essentiq je nova slovenska blagovna znamka visokokakovostnih, naravno ekoloških kozmetičnih izdelkov in naravnih dišav za dom.

Promocijsko sporočilo, 28. 11. 2012
Essentiq: Kozmetika, ki vas bo resnično razvajala!

Vsebuje vsaj 95 odstotkov naravnih sestavin, od katerih je najmanj deset odstotkov ekološko pridelanih.

Vsak izdelek Essentiq vsebuje vsaj pet premišljeno izbranih sestavin, ki se po učinkih dopolnjujejo ter so brez toksičnih in drugih koži škodljivih snovi.


Izdelki Essentiq ne vsebujejo sestavin, pridobljenih iz živali, razen živalskih pridelkov, kot sta mleko in med, embalažo kozmetike Essentiq pa je mogoče v celoti reciklirati. Izbirate lahko med izdelki za nego obraza s certifikatom ecocert, izdelki za nego telesa, las, otrok in moške kože, v predprazničnih dneh pa so ponudili tudi pester darilni program.

Ecocert Certifikat

Med pestro ponudbo kozmetike Essentiq lahko izbirate izdelke  za celo družino. Ženska kozmetika Essentiq se lahko pohvali s certifikatom Ecocert. 

Essentiq je nastal kot plod pogumne ter drzne ideje, kako razviti lastno blagovno znamko kozmetike in dišav za dom na osnovi naravnih učinkovin v najvišji sprejemljivi meri in z najvišjimi standardi kakovosti.

V Belgiji in Italiji

Kozmetično linijo Essentiq izdelujejo v Belgiji v proizvodnji, ki izpolnjuje certifikat Ecocert,  dišave za dom Essentiq pa v preverjenih laboratorijih po lastnih, zaščitenih recepturah v Italiji. V predprazničnih dneh je podjetje Essentiq za vas pripravilo tudi pester darilni program. Razvajanje telesa in duha z naravnimi ter ekološkimi kozmetičnimi izdelki in dišavami za dom Essentiq naj bo vaš vsakdan in ne le privilegij.

Kako do kozmetične linije Essentiq?

Izdelke Essentiq lahko kupite v spletni trgovini ali preko prodajnih zastopnikov. Celotno paleto izdelkov, bogato knjižnico učinkovin in nasvete za uporabo naravne kozmetike najdete na www.essentiq-cosmetics.com.

Essentiq, poslovna priložnost!

Življenje ponuja različne izzive. Če smo ujeli vaše zanimanje za izjemno naravno in ekološko kozmetiko in dišave za dom Essentiq, vas prijazno vabimo, da postanete član prodajne družine Essentiq. Zastopnikom nudimo celovito izobraževanje in podporo, stimulativno nagrajevanje in prijetno druženje.

Ne dovolite, da vam priložnost uide. Kliknite na www.essentiq-cosmetics.com.

Najbolj brano