4 top trendi, ki jih nosite, a ne oblečete

Ni vse v garderobi, trendi se nosijo tudi na ušesih, na nogah, v roki ...  In včasih naredijo celo večji vtis kot vaša najljubša bluza!

4 top trendi, ki jih nosite, a ne oblečete - Foto: Shutterstock

Poznate občutek, ko se vam sprva nekaj zdi povsem 'mimo', sčasoma pa se vam 'uleže v možgane' in sploh ne veste, kdaj se zgodi – postane vam všeč, celo tako, da je za vas nepogrešljivo?

1. Preveliki uhani
Sprva se boste morda počutili čudno, ko vam bo z ušesa bingljala cela gora, a če bo to lepa, čudovita gora, se boste kaj hitro navadili na ta trend. Če ste seveda radi opaženi! Bodite pa pozorni na to, da se lepo ujamejo s preostalo garderobo in da se lepo priležejo tudi vašemu obrazu. Pa vseeno ne pretiravajte, kar se tiče glomaznosti − primerna zmernost še vedno šteje.

2 Nogavice vedno in povsod

Nogavic ne oblečete, ampak jih obujete, kajne? Varujejo vas pred mrazom in žulji, toda − bi jih obuli v sandale? Se še niste navadili? Nogavice v sandalah, celo v natikačih ali japonkah so tisto, kar se nam na prvi vtis zdi neprivlačno, celo grdo, a če ste vešči kombiniranja in druženja različnih stilov, vzorcev, materialov, bo to za vas pravi izziv. Sčasoma morda ne boste mogli ničesar več obuti na boso nogo. No, vsaj do naslednjega poletja.

3 Rožnati, marelični, jagodni ... lasje

Lasje v rožnati, modri, zeleni barvi – to je vsekakor nekaj, na kar se marsikdo še ni navadil. Ste se že? Celo toliko, da bi si jih na primer lahko redno barvali v jagodni odtenek? Si jih morda že?! Če ste drzni in se odločite za to, boste vsekakor nagrajeni z občudujočimi pogledi tistih, ki sledijo trendom.

4 Trendi telefon

Pred leti si niti v sanjah nismo predstavljali, da bomo ves čas hodili naokrog s spremljevalcem, in to z elektronskim. Seveda je pameten in seveda je lep, zato se nam to danes zdi nekaj najbolj normalnega in samo po sebi umevnega, pa vendar smo se na velike telefone morali najprej malo navaditi. A ni bilo težko!

In zdaj smo tu. Obvezni (tudi modni) dodatek je danes prav trenden telefon. Pri Telemachu vas do konca oktobra čakajo kar štirje taki po neverjetnih cenah!

LG Q STYLUS

Redna cena: 14,91 EUR na mesec

Cena v času akcije: 12,83 EUR na mesec

 

XIAOMI MIX 2S

Redna cena: 20,91 EUR na mesec

Cena v času akcije: 18,83 EUR na mesec

 

HUAWEI P20

Redna cena: 17,91 EUR na mesec

Cena v času akcije: 15,83 EUR na mesec

 

SAMSUNG GALAXY J6 (2018)

Redna cena: 9,91 EUR na mesec

Cena v času akcije: 7,83 EUR na mesec

 

Poleg tega ne pozabite, da lahko v Telemachovem najbolj prodajanem paketu ŠE VEČ zdaj uživate s kar 30 GB prenosa podatkov. Vaš trendni telefon lahko zdaj tudi zavarujete, tu pa je še možnost menjave staro za novo, s katero si lahko zagotovite dodaten popust pri nakupu nove naprave.

Najbolj brano